Când pisicile terorizează câinii. 25 de imagini super amuzante

Războiul dintre câini și pisici este vechi de când lumea, la fel cum este și lupta dintre iubitorii de câini și cei de pisici, care nu se pot decide care este cel mai bun animal de companie.
Este clar că fiecare tabără are adepții săi, chiar dacă până la urmă trebuie să recunoaștem că ambele specii de patrupede sunt absolut adorabile și ne fac în mod sigur viața mai frumoasă.

Dacă de cele mai multe ori simțim nevoia să protejăm mâțele de furia câinilor care nu le plac, se întâmplă uneori ca acestea să se descurce și singure mai bine decât ne-am aștepta. Iar în aceste cazuri, pisicile se transformă chiar în niște mici tirani, care îi pun la respect pe dulăii alături de care trăiesc.
O demonstrează și aceste imagini foarte amuzante.

Este clar că pisicile sunt dezavantajate fizic în răzbiul lor cu câinii, dar de multe ori dovedesc faptul că nu mărimea contează, ci inteligența sau chiar viclenia. Iar mâțele sunt foarte înzestrate la acest capitol.

Iată 25 de exemple amuzante care dovedesc că mâțele se comportă precum niște tirani în miniatură cu cel mai bun prieten al omului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod