Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta

Berbec

Luna august este una de o importanță majoră pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai toate șansele să trăiești clipe de neuitat, indiferent dacă ești într-o relație sau te afli în căutarea marii iubiri. Astrele sunt de partea ta, iar nivelul atracției tale crește semnificativ. Profită de această perioadă benefică pentru viața ta amoroasă.

Taur

Această lună te va obliga să faci o introspecție și să te gândești la ceea ce ar trebui să schimbi în viața ta sentimentală. Ai parte de întâmplări care te pun pe gânduri și te fac să te întrebi dacă nu cumva este cazul să aduci unele schimbări în viața ta de cuplu sau în abordarea față de persoanele de sex opus. În orice caz, este o lună în care ai ceva de învățat. 

Gemeni

Nu se anunță schimbări semnificative pentru tine în plan amoros pentru luna august. Relația cu persoana iubiă rămâne una stabilă, deși s-ar putea să fie presărată pe alocuri cu unlele neînțelegeri și mici conflicte. Dar tu și partenerul de viață vă comportați ca o echipă, fiind concentrați asupra unor scopuri comune pe care trebuie neapărat să le realizați. Dacă ești în căutarea unei perechi, ai șanse mari să o găsești luna aceasta.

Rac

Luna august se va dovedi a fi una dintre cele mai bune pentru tine din punct de vedere amoros. Astrele par să0și fi dat mâna pentru a te ajuta să ai parte de unele momente extrem de frumoase alături de persoana iubită. Ești și mai drăgăstoasă ca de obicei, iar ca într-un cerc vicios pozitiv, asta atrage și mai multă afecțiune din partea jumătății tale. În cazul în care ești singură, atracția sporită de care dai dovadă în această lună te poate ajuta să găsești persoana potrivită.

Leu

Pasiunea atinge cote maxime pentru nativii din zodia Leu în luna august. Ești plină de energie, ai chef de viață și arzi de nerăbdare să obții ceea ce îți dorești. Dacă ai făcut o pasiune ascunsă pentru cineva, vei avea cu siguranță îndrăznela să faci primul pas, fără să te gândești prea mult la consecințe. Îți place să flirtezi la orice pas, iar această tentație îți poate aduce unele momente tensionate în cuplu, dacă ai deja o relație stabilă.

Fecioară

Totul se anunță roz pentru tine în plan sentimental în luna august. Dar, pentru că întotdeauna există un "dar", secretul este să-ți menții atitudinea relaxată pe care ai avut-o în ultima perioadă. Dacă începi iar să analizezi totul până în cele mai mici detalii, așa cum faci adesea, este clar că vei găsi sau vei născoci vreo problemă în viața ta de cuplu sau la partenerul tău de viața.

Balanță

Este o perioadă foarte bună pentru Balanțe din punct de vedere sentimental. Viața alături de persoana iubită înseamnă în această lună nu numai împărtășirea sentimentelor, ci și multă distracție, evenimente speciale, petreceri sau călătorii. Vă bucurați mai mult de viață și vă simțiți excelent împreună. Și în cazul în care ești singură aspectele sunt favorabile. Ai șanse să întâlnești marea iubire, deși ai standarde foarte înalte și dificil de atins.

Scorpion

În plan sentimental nu apar schimbări majore pentru tine, mai ales dacă ai o relație stabilă. Viața de cuplu rămâne la fel ca și până acum, fără să ai parte de evenimente majore. Dar dacă ești singură, călătoriile sunt cele care ar putea să aducă noutăți. Poți întâlni persoane care să te fascineze și să te atragă ca un magnet, dar este important pentru tine să existe o atracție și la nivel emoțional, nu doar fizic.

Săgetător

Apar schimbări pentru tine în plan sentimental și te vei confrunta cu o situație tulbure, pe care nu știi cum să o abordezi. Viața sentimentală se va împleti cumva cu cea profesională sau cu statutul social. Te vei întreba dacă nu cumva ai ales greșit sau dacă oare nu poți mai mult decât ai deja, în privința relației amoroase. În orice caz, viața ta personală va ajunge cumva în atenția tuturor.

Capricorn

Armonia este cuvântul cheie pentru tine în plan sentimental luna aceasta. Ai parte de momente de tandrețe, de o apropiere de persoana iubită și clipe frumoase petrecute împreună. Este o perioadă bună în care să-ți consolidezi relația de cuplu. Și în cazul în care ești singură aspectele sunt la fel de benefice. Ai șanse mari să întâlnești persoane care te atrag, iar printre ele s-ar putea ascunde și jumătatea pe care o cauți.

Vărsător

Ești foarte pasională în luna august, iar acest lucru poate lucra atât în avantajul, cât și în dezavantajul tău. Dacă alegi să-ți manifești înflăcărarea într-un mod benefic, prin gesturi de iubire și afecțiune, atunci totul va fi perfect între tine și partenerul de viață. Dar dacă alegi calea conflictului și îți verși enrgia sub formă de reproșuri, stări de nervozitate și agresivitate, te poți aștepta la ce este mai rău...

Pești

Luna august se va dovedi a fi complicată pentru tine din punct de vedere amoros. Vei fi nevoită să-ți evaluezi relația și să întrebi dacă nu cumva poți face ceva pentru a îmbunătăți viața de cuplu. Este o perioadă care te va forța să iei decizii cu impact pe termen lung. În cazul în care ești singură, ai șanse mari de a întâlni persoane foarte interesante. Și cum nu vei duce lipsă de sex-appeal, atracția va fi reciprocă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod