25 de imagini amuzante cu animale prinse la furat: Nu se pot abţine!

Hoţii cu blăniţă şi codiţă sunt în stare de orice când îşi pun în cap să fure ceva. Câinii, dar mai ales pisicile nu se pot abţine să şterpelească ceva.
Animalele au tot felul de deprinderi şi îşi folosesc aptitudinile naturale pentru a obţine ce doresc. Dacă lor le place ceva şi vor să obţină acel ceva, atunci fiţi siguri că se vor descurca şi pe cont propriu în cazul în care nu primesc de bună voie: fură fără ruşine, pur şi simplu.

Hoţii necuvântători sunt peste tot. Îi găseşti în frigider, pe masa din bucătărie, în pat, sub pat, în grădină, în garaj, oriunde e ceva de şterpelit, şi nu ratează nimic, în special mâncare.
Unii îţi beau direct sucul cu paiul, fără nicio problemă, altul îţi ia ultima felie de pizza, ba chiar poţi să rămâi şi fără papuci. Câinii mai sunt cum sunt, dar pisicile parcă numai asta au în cap: întotdeauna ce iei tu e mai bun decât ce primeşti.

Imaginile publicate de Bored Panda demonstrează că nimic nu-i sigur când ai în casă un hoţ cu blăniţă. Iar cel mai amuzant este modul în care reacţionează animalele când sunt prinse la furat. Unele chiar par să spună: "Ăăă...
îmi pare rău... am greşit, promit că nu mai fac"
. Altele par să trăiască momentul şi au o atitudine de genul: "Asta e, am făcut-o... n-am putut să mă abţin". Norocul lor e că sunt nişte hoţi simpatici.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod