Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?

Bear e un câine trist, pe care nimeni nu vrea să-l adopte. Îngrijitorii de la adăpostul de animale în care este ţinut nu ştiu care-i motivul pentru care patrupedul nu-şi găseşte un stăpân.

Sunt doi ani şi jumătate de când Bear stă în adăpost, în aşteptarea unui stăpân, dar până acum n-a fost să fie. Se pare că pur şi simplu este cel mai ghinionist câine din lume, altfel nu se explică de ce toţi oamenii îl ocolesc. Urât nu-i, obraznic nicidecum, dimpotrivă - e mai paşnic decât mulţi care-şi spun oameni, nu-i fioros şi este foarte devotat, doar că... în timp ce alţi camarazi canini au fost adoptaţi şi trăiesc fericiţi, el tot în cuşca lui a rămas.

Şi asta-l roade rău, se şi vede pe figura lui tristă cât de mult suferă.

Bear a ajuns în adăpost după ce a fost găsit pe stradă în Flint, o localitate din Michigan (SUA) şi de atunci este ţinut în centrul Detroit Animal Welfare Group (DAWG).

"Avea cam şapte luni şi era foarte slăbit când a fost adus. A fost îngrijit de o familie o vreme, dar apoi oamenii s-au mutat şi n-au mai putut să-l ţină", a explicat Kelley LaBonty, directoarea DAWG, pentru The Dodo.

Anii s-au scurs şi, ca un făcut, de fiecare dată când apărea cineva interesat de Bear se râzgândea sau apărea ceva şi nu-l mai adopta.
"L-am dus la sute de evenimente pentru adopţii, dar nu l-a luat nimeni", a mai spus şefa centrului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 21 Iun 2017, 23:47
    Referitor la "Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?" de Daniel Dumitrescu

    Eu vreau sa -l adopt pe Bear , daca centrul respectiv e de acord sa -l trimita in Romania .Mai am acasa si alte animalute si cred ca se va integra perfect . Alina .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod