Pinguinul care și-a prins partenera înșelându-l. Iată cum a reacționat!

Atunci când te gândeai că pinguinii nu mai au niciun lucru nou cu care să te surprindă, s-ar putea să îi vezi fluturându-și aripile scurte la alți pinguini din cauza unei partenere care îi înșală.
Dacă aveai impresia că doar oamenii se ceartă din cauza unei femei care nu este fidelă, atunci trebuie neapărat să vezi cum reacționează pinguinul care și-a prins partenera înșelându-l.

Ce a făcut pinguinul care și-a prins partenera înșelându-l?

Se știe faptul că pinguinii se împerechează pe viață, excepție făcând doar câteva specii. Pentru majoritatea pinguinilor, monogamia îi face să nu își caute un alt partener de-a lungul vieții, iar moartea partenerului lor de viață fiind adesea singura împrejurare care îi determină să caute un alt pinguin.
De exemplu, doi pinguini au rămas fideli unul altuia timp de 16 ani, potrivit cercetătorilor care au monitorizat păsările și au dezvăluit că acestea pot călători până la 16.000 de kilometri pe an în căutarea hranei și a dragostei. Iar tot acest timp nu este petrecut întotdeauna împreună, deoarece pinguinii pleacă și singuri în călătorii, dar se întorc la partener sau parteneră.

Însă știai că și pinguinii își pot înșela partenerii? National Geographic a prins pe ecran o femelă pinguin care nu era cu partenerul său.
Problema este că această femelă pinguin a fost prinsă și de către partenerul său. 

Cu toate acestea, partenerul dezamăgit încearcă să își salveze familia de intrus. Din păcate, partenera sa alege noul pinguin în primă instanță și nu pare că ar vrea să își schimbe opinia. Însă reușește primul pinguin pe care l-a ales să o facă să se răzgândească sau e prea târziu pentru asta?

Întrebarea este următoarea: este noul pinguin intrusul sau partenera a început să aibă îndoieli cu privire la relația inițială?


iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod