Consiliere gratuita la medicul nutritionist

Facebook Twitter Comenteaza
Consiliere gratuita la medicul nutritionist

In perioada 15 martie - 15 aprilie a.c. poti sa beneficiezi de o consiliere si evaluare gratuita din partea unui medic nutritionist in cadrul programului "Slabeste inteligent".

 

Scopul programului este sa ajute persoanele cu probleme legate de greutatea corporala, sa identifice cauzele si riscurile la care sunt expusi cei care vor sa inceapa un program de scadere in greutate, cu ajutor specializat din partea medicilor.

In cadrul programului “Slabeste inteligent” poti beneficia de servicii care constau in evaluarea starii de sanatate, masurarea IMC-ului (indicelui de masa corporala), dimensiunilor corporale si anamneza, analiza istoricului familial, a sedentarismului sau consumului de alcool, istoricul cresterii in greutate cat si efortul fizic depus de persoana supraponderala pentru a slabi. De asemenea, daca prezinti factori de risc mare pentru obezitate vei primi un cupon de consultatie gratuita la un medic din cadrul unei clinici specializate.

"In Romania, 30% din populatia adulta sufera de obezitate, iar 50% din pacientii bolnavi de diabet nici macar nu stiu ca sufera de aceasta boala. Un simplu test si cateva date analizate de un medic specialist pot indica factorii de risc ai aparitiei unei boli precum obezitatea sau diabetul. Speram ca prin aceasta actiune sa prevenim eventualele probleme de greutate pentru cat mai multi pacienti si sa le putem oferi ajutor specializat celor care doresc sa-si reechilibreze greutatea corporala”, declara Alice David - Farmacist & Senior Pharma Brand Manager la Sensiblu.

De retinut!
Doar in 10 farmacii poti sa beneficiezi de consultatia gratuita. AICI ai lista cu farmaciile selectionate pentru acest program si numerele de telefon la care poti sa-ti faci o programare.  


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lupoiu veronica pe 27 Apr 2012, 00:03
    slabire

    BUNA SEARA.CU CEVA TIMP IN URMA AM LUAT CAPSULA DE SLABIT.LA MINE A FUNCTIONAT PERFECT,NU AM AVUT REACTII NEGATIVE,SI AM SLABIT EXACT CAT MI-AM DORIT.ACUM,AS VREA SA O IAU IAR,DAR, IN URMA CU 5 LUNI AM NASCUT SI MI S-A DECLANSAT POLIARTRITA REUMATOIDA PE CARE O TRATEZ CU SULFASALAZINA SI METROTREXAT INJECTABIL. POT LUA CAPSULA?IMI VA FACE RAU?AM NEVOIE SA SLABESC 15 KG, CHIAR MEDICUL SPECIALIST MI-A RECOMANDAT SA SLABESC.PRECIZEZ CA AM INCERCAT MULTE DIETE DAR LA MINE NU AU FUNCTIONAT. TOT CAPSULA CRED CA M-AR AJUTA. VA MULTUMESC!

    0
    0

  • valentina pe 1 Mar 2012, 16:04
    Vreau sa ma ingras

    Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am 22 de ani,o fetita de 1 an si 8 luni si am probleme cu greutatea.Am 1.72 cm si 45 kg.Pe timpul sarcinii am mai reusit sa pun 3-4 kg dar imediat dupa ce am nascut am revenit la greutatea dinainte.Asa sunt de cand eram mica nu a intervenit ceva pe parcurs,in schimb la analizele din timpul sarcinii mi s-a spus ca am lipsa de fier si am luat tardyferon fol.Am incercat de cand eram mica cu siropuri apoi cu vitamine si multiminerale de la A la zinc,cu polen granulat de la plafar.Am auzit de curand de magne b6.Ati putea sa imi dati un sfat?Va multumesc!

    0
    0

  • calin pe 21 Mar 2010, 19:16
    ajutatima sa slabesc

    as dori din tot sufletu sa pot sa slabesc dar nu am gasit solutia.am incercat toate metodele si nu am reusit am luat si xenical si reductil si pastile chinezesti si toate cite am gasit in farmaci si regim sinu am avut rezultate as dori daca as putea sa primesc sfaturi va multumesc

    0
    0

  • georgiana pe 19 Mar 2010, 09:59
    vreau sa slabesc sanatos

    am tot incercat sa slabesc in diferite metode dar fara nici un rezultat.sunt f bucuroasa ca pot afla sfaturi de la un nutritionist.multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod