Hypnôse Precious Cells de la Lancome

Un pionier in stiinta si cercetarea cosmetica, Lancôme inoveaza o formula de ultima generatie si o perie ultra tehnologica. Rezultat al unor performante de neegalat, Hypnôse Precious Cells
Un pionier in stiinta si cercetarea cosmetica, Lancôme inoveaza o formula de ultima generatie si o perie ultra tehnologica. Rezultat al unor performante de neegalat, Hypnôse Precious Cells propune o afirmare duala a ingrijirii de inalta tehnologie a genelor si a efectului de volum geana cu geana.

Laboratoarele de Cercetare Lancôme au decriptat structura genelor, demonstrand ca la baza foliculului genei se afla numeroase celule pretioase, esentiale in regenerare. Indiferent de tipul genelor, in timp acestea devin vizibil mai scurte, mai slabite si mai rare.

Hypnôse Precious Cells este o mascara ce activeaza imediat potentialul de regenerare a genelor.
Volum geana cu geana si alungire spectaculoasa, iar in acelasi timp gene vizibil mai dese.

Dupa 28 de zile, formula imbogatita cu Lash Densifier Complex regenereaza vizibil genele. Cu extremitati ce si-au recapatat vizibil densitatea, genele sunt mai lungi, de parca regenerate. Zi dupa zi, Hypnôse Precious Cells dezvaluie potentialul de crestere: Genele mature isi mentin mai mult lungimea si densitatea optima, in timp ce genele tinere sunt mai vizibile.

Hypnôse Precious Cells contine Complexul Lash Densifier, o combinatie de ingrediente de mare succes concentrat in special in jurul unui extract natural de Malus domestica si capabil sa restabileasca mediul epidermic al celulelor stem.


Extractul celular dintr-o varietate specifica de mar, selectat pentru inalta sa rezistenta, contine un complex ce asociaza o serie de componente celulare cum ar fi peptide, lipide si zaharuri ce sunt asimilate cu usurinta de celule. Pentru prima data Lancôme asociaza acest ingredient star cu capitalul obtinut in urma studiului asupra capilarelor.

Lancôme aduce o noua inovatie cu peria helicoidala, special creata pentru textura cremoasa a Hypnôse Precious Cells. O forma unica de helix ce are doua laturi aplatizate pentru a capta cu generozitate formula si a imbaia genele in virtutile sale fortifiante, si doua laturi bogate in peri pentru o definitie optima geana cu geana, volum magnific si alungire spectaculoasa.
Perfect imbracate in mascara, de la radacina la varf, genele sunt imediat amplificate si separate pentru maximum de volum.

Produsul va fi disponibil incepand cu luna mai, intr-o singura nuanta, Densifing Black cu un pret public estimat la acelasi nivel cu cel al Hypnôse mascara. Pretul public estimat al produsului va fi cuprins intre 140 si 150 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod