Curs interactiv de ingrijire sanatoasa a pielii

Facebook Twitter Comenteaza
Curs interactiv de ingrijire sanatoasa a pielii

Daca vrei sa stii cum sa-ti ingrijesti pielea poti sa ceri sfatul medicului specialist dermatolog, Rodica Negreanu in timpul cursului interactic de ingrijire a pielii sustinut pe platforma virtuala Second Life, in Virtual Bucharest.

 

„Suntem deja la cel de-al 2-lea curs sustinut de unul dintre medicii nostri pe platforma virtuala Second Life, mai concret in Virtual Bucharest. Conform planului pe care ni l-am propus, CMU Virtual va gazdui o serie de alte noua  cursuri, care se vor desfasura lunar, pana la finalul acestui an.

Obiectivul nostru este acela de a oferi informatii specializate menite sa educe tinerii in vederea ingrijirii preventive a sanatatii. Este locul optim unde putem avea o interactiune calda cu tinerii care sa fie deschisi spre a ne comunica problemele de sanatate cu care se confrunta, si a putea veni ulterior cu solutii medicale de specialitate”, a declarat Alexandru Popescu, Director Comercial CMU.

Aici poti afla detalii despre nasterea in apa, recoltarea de celule stem, sedintele de kinetoterapie si gama de servicii dedicate viitoarelor mamici.
De asemenea, poti sa-ti faci testul de sarcina virtual, sa vezi cum arata o cada pentru nasterea in apa, sa faci o simulare virtuala a experientei de investigatie imagistic, iar la ultimul etaj este creat un spatiu de interactiune unde anul acesta vor fi organizate periodic intalniri cu medici CMU pe diferite teme precum: nutritie, medicina generala, planificare familiala etc.

Centrul virtual a fost deschis oficial in februarie, fiind primul centru medical din Romania prezent pe platforma Second Life.

 

 

Cum ajungi in Virtual Bucharest?


1. intri pe site si iti faci un cont: https://join.secondlife.com/
2.

urmezi pasii si descarci aplicatia Second Life (este un browser pentru lumea virtuala 3D)
3. introduci datele contului si primul loc in care ajungi este Orientation Island
4. in aplicatia Second Life ai un buton de search ( fie in coltul din dreapta sus fie in bara de jos la mijloc)
5. cauti Virtual Bucharest si te teleportezi. Aici vei gasi comunitatea de romani care te va indruma spre ce te intereseaza.

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod