Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi

Pasionat de dans, un doctor le aduce zâmbetul pe buze micilor săi pacienți. El dansează cu copiii pe care îi tratează și îi ajută să se simtă mai bine.

Tony Adkins chiar crede că râsul e cel mai bun tratament și îi ajută pe copiii internați în spital să se simtă mai bine. Are 42 de ani și este asistent în neurochirurgie, dar a devenit cunoscut drept "doctorul dansator" după ce imaginile care îl arată dansând cu copiii bolnavi s-au răspândit pe rețelele de socializare.

Totul a început când Tony a început să danseze spontan cu o fetiță care fusese operată. De atunci, Adkins, din Orange County, California, a făcut un obicei din a-i invita la dans, îmbrăcat în halat, pe micii pacienți, aducându-le zâmbetul pe buze și făcându-i să se simtă fericiți, relatează Unilad.

El crede că zâmbetul și încercarea continuă de a fi mai interactiv cu copiii au efecte mai bune decât medicamentele. Nu-i de mirare, așadar, că la Children's Hospital of Orange County (CHOC) i se spune "doctorul dansator" și că micii pacienți țin la el.

Tony speră că păstrând magia copilăriei, în ciuda situației copiilor, aceștia pot suporta mai ușor perioada petrecută în spital și se pot reface mai repede după tratamentul urmat sau după operații. "Dansul cu pacienții este important pentru că oferă bucurie experienței din spital.
Ceea ce fac e în acord cu promisiunea spitalului de a păstra magia copilăriei micilor pacienți"
, a spus el.

"Studiile arată că atunci când oamenii râd, zâmbesc sau devin mai interactivi, efectul creierului este mai puternic decât al calmantelor. Are o valoare clinică care îmi permite să-i îmbunătățesc unui pacient abilitățile fizice, mobilitatea și procesul de recuperare unui pacient"
, a explicat Tony Adkins, veteran al armatei americane.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod