5 zodii care cred că sarcasmul e super sexy

Există câteva semne zodiacale care privesc sarcasmul ca pe o trăsătură extrem de atractivă. Iată care sunt!
Cu toţii suntem mai atraşi de anumite trăsături de personalitate mai mult decât de altele. Indiferent dacă este vorba despre oameni extrem de încrezători, cu un simţ al umorului dezvoltat sau super sarcastici, există ceva la ei de care nu te saturi.

Pentru câteva semne zodiacale este vorba despre sarcasm. Indiferent dacă sunt ele însele sarcastice sau doar îşi doresc să fie înconjurate de astfel de oameni plini de ironie cinică, cert este că sarcasmul este o trăsătură super sexy pentru ele.

Conform unor studii, se spune că acei indivizi care sunt consideraţi sarcastici sunt mult mai inteligenţi decât cei care nu sunt sarcastici. Sarcasmul este un tip de umor cinic, pe care nu toată lumea îl înţelege. Dacă cineva este sarcastic, asta nu înseamnă că încearcă în mod intenţionat să se ia de tine sau să te insulte, este doar o altă formă de umor. Sarcasmul este acel gen de umor la care nu râzi în hohote, ci este vorba mai mult despre folosirea creierului într-un mod creativ şi inteligent.
Cu toate acestea, faptul că spui că ai glumit atunci când ai fost sarcastic, nu înseamnă că oamenii te vor şi crede, sarcasmul nu e pentru toată lumea!

Umorul este foarte important. Sunt atât de multe lucruri urâte în viaţă pe care nu le poţi repara, aşa că de ce să nu glumeşti despre asta? Viaţa nu trebuie întotdeauna luată în serios, iar sarcasmul este doar unul dintre modurile prin care ne putem elibera şi prin care ne putem bucura, de fapt, de viaţă. Dacă poţi să te distrezi pe seama relaţiei tale sau a job-ului care nu sunt întotdeauna perfecte, atunci cel mai probabil eşti capabil să gestionezi mai bine situaţiile stresante, şi nu să permiţi ca acestea să te copleşească. Aşadar, sarcasmul te poate scuti de stres, stimulând în acelaşi timp creierul. Şi dacă nici acest tip de umor nu este atractiv, atunci ce altceva poate să fie?

Iată zodiile care consideră că sarcasmul e o trăsătură extrem de atractivă:

Gemeni


Nativul din Gemeni este mereu în mişcare şi viteză, aşadar oricine se întâlneşte cu el trebuie să poată ţină pasul cu el. Acesta este zodia care dă dovadă de cel mai mult sarcasm şi care adoră ca partenerul său să fie măcar la fel de sarcastic ca şi el.
Nu numai că va considera acea persoană extrem de atrăgătoare datorită acestui lucru, dar va simţi şi că se creează o legătură profundă între ei. Dacă vrei să rămâi în jurul lui, trebuie să îi faci jocul.

Fecioară


Fecioara este o zodie foarte inteligentă, deci sarcasmul vine de la sine. Ea ştie că nu oricine se va potrivi cu ea, dar dacă cineva ţine pasul cu limbajul său ascuţit şi simţul său de umor, atunci cu siguranţă are şanse. Fecioara caută în secret acea persoana perfectă care să merite să îi facă loc în viaţa ei, dar având sarcasm atunci are o bilă albă. Fiind analitică, Fecioara îşi foloseşte abilităţile de observare pentru a face glume sarcastice despre multe lucruri pe care le face. Ea nu este crudă sau nepoliticoasă, ci va folosi sarcasmul în funcţie de situaţie. Nu are timp de pierdut să te asigure că a glumit, aşa că dacă rezonezi cu ea din acest punct de vedere, atunci totul este perfect.

Scorpion


Când Scorpionul găseşte acea persoană care deţine acest sarcasm, atunci va deveni obsedat de ea. El este întotdeauna sarcastic, dar are o limbă ascuţită.
Comentariile lui ciudate sunt ceea ce îl face pe Scorpion să fie veninosul astrologiei. Oricine îl priveşte drept o persoană periculoasă şi misteriosă. Înţepăturile lui şi sarcasmul tău cu singuraţă vă vor face să fiţi un cuplu sexy şi puternic. Veţi forma acea relaţie pe care toţi ceilalţi şi-ar dori-o.

Săgetător


Săgetătorului îi pasă, dar el nu vrea ca oamenii să ştie acest lucru. Când el este sarcastic, vrea doar să lase celorlalţi senzaţia că situaţia nu e aşa profundă. El face oamenii să chicotească. Nu mereu o face corect, dar sarcasmul său nu va răni niciodată pe nimeni. El ştie să se amuze singur, dar dacă îl ajuţi şi tu, atunci veţi fi minunaţi împreună. El iubeşte oamenii care nu se tem să fie la fel de îndrăzneţi ca şi el. În plus, glumele sarcastice se transformă întotdeauna în flirt în cazul lui.

Vărsător


Vărsătorul nu este foarte sarcastic, cel puţin, nu tot timpul. Dar el nu poate nega că cei care sunt sarcastici sunt foarte sexy.
Îi place sarcasmul, deoarece simte că unele lucruri ar trebui batjocorite şi pe seama cărora se poate distra. Nu o face constant, dar când sarcasmul este folosit pentru a se distra de lucrurile care nu îi plac, atunci e cel mai intrigant pentru el. Vărsătorului îi place mai degrabă sarcasmul inteligent decât cel copilăresc. Un pic de sarcasm adăugat la o discuţie inteligentă îl poate da pe spate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod