Singurul lucru pe care nu ai vrea să îl auzi niciodată, în funcţie de zodia ta

Unii oameni se pot simţi insultaţi la auzul unor remarci, iar alţii le vor considera simple opinii şi le vor ignora. Totul depinde de personalitatea fiecăruia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"Te înşeli!"

Berbecul nu este aşa cum pare. El petrece mult timp cântărind ce să spună, iar atunci când se decide asupra unui lucru, consideră că are dreptate. Chiar dacă el greşeşte. Şi nu este vorba despre faptul că nu suportă să fie contrazis, ci despre faptul că nu îşi doreşte ca cineva să se îndoiască de el. Spunându-i că greşeşte, îl determini să se confrunte cu el însuşi, ceea ce îl face să se simtă inconfortabil.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"Fă aşa!"

Taurul este rebel. El vrea să facă lucrurile în stilul lui, când vrea şi cum vrea, astfel încât să îi fie comod. Şi, cu siguranţă, nu va vrea să te opui sau să îi spui contrariul. De fapt, dacă îi spui unui Taur ce să facă, poţi fi sigur că nu va spune nimic şi nu va lua în seamă sugestia ta, care îl ofensează ca şi cum ar fi un ordin.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Deci, da sau nu?"

Gemenii nu sunt capabili să ia o hotărâre fermă şi atunci când sunt rugaţi să ia o decizie, ei se blochează şi devin rigizi. Îi place ideea de a spune da sau nu, dar pur şi simplu nu poate să susţină şi să fie convins de aceste cuvinte. Dacă auzi un da sau un nu de la acest nativ, trebuie să ştii că habar nu are de ce a spus asta şi că, probabil, nici nu îşi va respecta cuvântul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

"Minţi!"

Racul are tendinţa de a minţi. Nu este cea mai bună trăsătură a lui, iar aceste minciuni îi determină pe cei care sunt minţiţi să îl confrunte. Racul se auto-protejează, iar în această apărare, el începe să creadă în propriile minciuni. Aşa că, atunci când îi spui unui Rac că minte, el se va simţi insultat şi, în secret, un pic vinovat.

Leu(22 iulie - 22 august)

"Nu ești singurul!"

Acest lucru poate fi valabil în dragoste, pe scenă, la frumuseţe, dar Leul crede cu tărie că nu e cel mai bun lucru din viaţa ta, ci e unicul din viaţa ta. Şi Atunci când este contrazis, el se simte devastat. Când vrei să îl pui în faţa unei situaţii căreia nu îi poate face faţă, atunci spune-i că sendvişul făcut de el nu e cel mai bun pe care l-ai mâncat vreodată!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

"Cum arăt?"

Aici nu este vorba despre ceea ce îi spui unei Fecioare, ci despre ceea ce îi ceri să-ţi spună. Fecioara nu se lasă rănită de cuvinte, însă răneşte prin ale sale. Dacă o întrebi cum arăţi, cu siguranţă începe cu criticile şi te va face să te simţi oribil. Aceasta este calea ei de a arăta că o deranjează să îi scoţi vorbele din gură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

"Ai iubit, iubită?"

Balanţa este drăguţă, amabilă, dar şi pasiv-agresivă în măsura în care tăcerea ei te determină să-ţi faci o mie de scenarii în cap. Dacă o Balanţă este implicată într-o relaţie, va avea grijă să ştii acest lucru. Va face orice să evite confruntările.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

"Nu îţi aparţine!"

Scorpionul deţine întreaga lume. Te poţi aştepta la o reacţie urâtă din partea acestuia atunci când îi spui că un lucru nu îi aparţine. Nu îi place să i se spună că nu are dreptul, pentru că el crede că e privolegiat şi nu vede nimic altceva decât lumea lui, calea lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

"Poți să lucrezi pentru noi?"

Răspunsul lui este nu. Dacă vrei un răspuns rapid, cere-i unui Săgetător să se angajeze într-o companie care nu îl interesează. El nu va lucru pentru tine, atât timp cât nu o poate face când vrea, cum vrea. Trebuie să îl laşi să facă bani în stilul lui şi să nu te aştepţi la un răspuns pozitiv din partea lui atunci când îl întrebi dacă poate lucra pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

"Nu te băga!"

Nu pune copilul la colţ, şi prin copil, ne referim la Capricorn. Acesta este o persoană foarte corectă şi perspicace. Nu acceptă să se profite de ceea ce trebuie să facă sau să i se spună ce să facă, mai ales atunci când percepe opţiunile respective ca fiind părtinitoare sau nefondate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

"Poate ar trebui să încerci altceva?"

Dacă vrei să se rupă prietenia cu sensibilul Vărsător, sugerează-i că ar trebui să încerce o abordare diferită faţă de cea pe care o are. Schimbarea este un semn de eşec pentru acesta şi el preferă să-şi păstreze mândria, să-şi pirardă prietenii şi să rămână cu acel lucru care nu funcţionează, de fapt. Şi asta doar pentru că este ceva al lui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

"Nu te mai iubesc!"

Nimănui nu îi place să audă asta, dar Peştii chiar se vor simţi distruşi. În mintea lor, odată ce începi să iubeşti, vei iubi pentru totdeauna şi nu e cale de întoarcere. Aşa că, dacă eşti persoana care e nevoită să îi spună aceste cuvinte dure, aşteaptă-te la argumente epice şi chiar la refuzul de a te crede.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod