Ce fel de iubit este, în funcţie de zodia lui

Cu toţii merităm să avem o relaţie împlinită, sănătoasă, interesantă şi care să ne ajute să evoluăm. Dar nu trebuie să depui doar tu efort!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E genul de iubit care vrea să te vadă doar atunci când e convenabil pentru el.

Atât timp cât tu alegi locul, faci rezervările şi nu nimic interferează cu planurile sale, el îşi va petrece timpul cu tine. El face clar faptul că dacă ceva sau cineva e mai ofertant, atunci el a plecat. Nu trebuie să te simţi ca o rezervă, aşa că mergi mai departe şi caută pe cineva care te face să te simţi deosebită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă îl inviţi la teatru, concert sau dans, el va merge, dar se va plânge tot timpul.

După aceea, se comportă ca şi cum ţi-ar fi făcut o foavoare şi o foloseşte ca pe o prâghie pentru a face ceea ce vrea. Când se comportă nepotrivit şi îţi strică distracţia, ar trebui să te întrebi dacă merită. Probabil că ai petrece mai bine cu un prieten decât cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

El nu îţi va spune niciodată primul că te iubeşte şi nu iniţiază niciun fel de discuţii despre dragoste sau momente de afecţiune.

Ca să nu te lase cu ochii în soare, el îţi va răspunde când îi faci declaraţii de iubire, dar asta nu înseamnă că simte profund ceea ce spune. Dacă nu a menţionat niciodată cuvântul iubire, atunci nici nu o va face prea curând.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

El nu îţi va trimite mesaje când se trezeşte, când se duce la culcare, când se întâmplă ceva uimitor sau când se plictiseşte.

El îţi răspunde, dar nu ia nicio iniţiativă în ceea ce priveşte comunicarea cu tine. Nu îi pasă cum a fost ziua ta sau dacă te-ai îmbolnăvit, el îşi vede de treburile lui fără să se gândească la tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul pare că a lipsit de la lecţia despre a oferi şi a primi atunci când vine vorba de sex din moment ce nu ia în considerare nevoile tale.

Totul este despre el şi de ceea ce îi provoacă lui plăcere. Este complet egoist cu privire la momentele de intimitate din dormitor şi este atât de plin de el încât ai sentimentul că nu contează dacă eşti tu sau altcineva în patul lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

El nu împărtăşeşte lucruri cu tine.

Este posibil ca asta să nu pară prea important iniţial, dar cu cât acesta se adânceşte, cu atât devine mai problematic. El nu îţi permite să guşti din prăjitura lui şi nici nu îţi face loc pentru periuţa ta de dinţi în baia lui, iar dacă ţi-e frig, cu siguranţă nu te va lăsa să iei una dintre bluzele lui. Îi pasă mai mult de confortul lui decât de al tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îşi aminteşte de ziua ta, dar nu face nimic în acest sens.

El nu plănuieşte vreo petrecere, nu îţi cumpără cadouri sau flori. Nu e vorba că nu are bani pentru a face un mic gest pentru a-ţi arăta că te respctă, el pur şi simplu nu vrea să facă niciun efort. Cu toate acestea, dacă tu îi ignori ziua de naştere, atunci va fi o problemă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti fascinată de viaţa lui şi de el şi întotdeauna îi pui întrebări despre el.

El, pe de altă parte, niciodată nu întreabă nimic de tine sau despre viaţa ta. Tot ce ştie despre tine sunt lucrurile pe care i le-ai oferit voluntar. Nu citeşte ce scrii, nu intră în jocurile tale şi nu prea îi pasă dacă treci printr- dramă sau nu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Interesul lui pentru tine e zero şi tot nulă este şi dorinţa lui de a duce relaţia voastră la nivelul următor.

Nu aduce niciodată în discuţie acest subiect şi atunci când o faci tu, el te ignoră şi vorbeşte despre ceva complet diferit. El nu crede că relaţa va rezista în timp, dar nu consideră necesar să îţi spună asta direct.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o femeie independentă care, cu siguranţă, îşi poate plăti singură cina, dar este extrem de enervant ca el să nu o facă niciodată.

El va plăti pentru el sau te va lăsa pe tine să plăteşti pentru amândoi, dar niciodată nu va avea astfel de gesturi de bun simţ. Nu te va scoate la film sau la cină în condiţiile în care trebuie să se suporte el toate costurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

El nu vrea niciodată să petreacă timp cu prietenii şi familia ta şi nici nu te invită să faci lucruri împreună cu el şi cei dragi ai lui.

Este foarte fericit căsă vă petreceţi timpul separat. El nu vrea să se complice inutil şi nu vrea ca lucrurile să devină dificile în cazul unei despărţiri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

El nu face niciun efort să arate bine atunci când este cu tine.

Sigur, când sunteţi pe canapea e ok să stea în pijamalele sale, dar el se îmbracă nepotrivit şi atunci când ieşiţi. Ai văzut dulapul lui ţi ştii că are nişte haine frumoase. Dar acel tip îngrijit pe care l-ai văzut la prima întâlnire pară să se fi ascuns undeva. Dacă nu se poate rade nici pentru ziua ta de naştere, atunci e o problemă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod