Eşti făcută să fii mamă? Descoperă ce spune zodia ta despre asta!

Există semne zodiacale care adoră copiii şi se descurcă minunat cu ei, însă altele nici nu vor să audă de maternitate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu încă te gândeşti dacă să ai copii sau nu.

Nu poţi spune nici că vrei, dar nici că nu vrei. Ai o listă de lucruri de verificat înainte de a începe să te gândeşti la rezolvarea problemelor. Totuşi, ai o inimă plină de dragoste pe care abia aştepţi să o împarţi cu cineva special. Pentru moment, vrei să te concentrezi pe tine însăţi şi pe nevoile tale. Dacă decizi să ai copii, natura ta încurajatoare şi optimistă te vor face un părinte bun. Îţi pasă mult de oamenii din viaţa ta, dar poţi fi, de asemenea, un pic autoritară. Ai fi o mamă strictă cu o inimă de aur. Cea care impune reguli, dar şi cea care îi învaţă pe cei mici să aibă încredere în ei şi să fie de neoprit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă cineva vrea să aibă copii, tu eşti aceea.

Întotdeauna ai iubit familia şi copiii, dar nu eşti genul de persoană care grăbeşte lucrurile doar pentru că îţi place să ai copii. Ştii că ce e bun necesită timp, aşa că mai degrabă te concentrezi pe o relaţie de calitate înainte de a lua o astfel de decizie. Ştii să îţi ridici mânecile şi să construieşti o bază solidă înainte de a crea capodopere în viaţă. Eşti acel părinte care va crede că ai săi copii sunt cei mai buni din lume şi, ca o persoană răbdătoare, susţinută şi dedicată, eşti părintele care îi inspiră pe ceilalţi să fie mai buni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ai nicio problemă cu copiii, de fapt, îţi place de ei, dar nu eşti pregătită să ai unul al tău.

Îţi place să petreci timp cu copiii prietenilor pentru că îi vezi când sunt drăguţi, dar ai posibilitatea de a pleca de lângă ei atunci când lucrurile încep să devină mai puţin distractive. Eşti o zodie foarte înţeleaptă, dar, de asemenea, iubeşti aventura şi fiorul unei vieţi nebuneşti. Ai multe lucruri în viaţa ta de care să te bucuri acum ca să te gândeşti să ai copii. Totuşi, poţi fi minunată în rolul de mătuşă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu eşti făcută să fii mamă.

Chiar şi corpul tău este făcut pentru a avea copii. Eşti singurul animal al zodiacului care îşi poartă casa în spate. Asta înseamnă că vei găsi confort în familia ta, indiferent unde te afli. Eşti o persoană răbdătoare şi grijulie căreia deja îi place să se înconjoare de copii. Ai o energie maternă, ceea ce explică de ce eşti mereu dispusă să ai grijă de prietenie şi de familie fără să stai pe gânduri. Dacă cineva este bolnav, tu eşti cea care îi duce supă şi stă lângă el până se face bine. Această grijă a ta te va face să fii un părinte excelent. Îţi va fi greu să îţi vezi copiii cum cresc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu, pur şi simplu, iubeşti copiii şi simţi că eşti făcută să fii mamă.

Ai fost mereu loială şi protectivă cu cei dragi, aşa că în calitate de părinte îţi vei proteja cât poţi copiii. Nu vei ezita să îi aperi şi tu vei fi cea care îi va învăţa tot ce trebuie despre viaţă. De asemenea, eşti o persoană afectivă şi tandră. În secret, abia aştepţi să ai copii şi visezi la acea îmbrăţişare de grup când te întorci acasă de la serviciu. Eşti, de asemenea, un lider, şi posibilitatea de a-ţi conduce puii este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi place să te dedici cauzelor şi oamenilor care te interesează, dar nu ai calităţile unei mame.

Sigur, îţi place să fii acolo pentru prietenii tăi să să le supraveghezi copiii, dar nu eşti prea sigură că vrei şi tu asta în viaţa ta. Eşti bună în a stabili reguli din exterior, dar nu ca părinte. Eşti foarte practivă şi vrei să-ţi separi dorinţele de nevoi. S-ar putea să-ţi doreşti să ai copii într-o zi, dar ştii că va trebui să te concentrezi întâi pe tine. Eşti, de asemenea, pretenţioasă şi ai standarde ridicate, deci îţi va fi greu să te stabileşti cu cineva şi să ai copii, până nu eşti convinsă că e ce trebuie şi până nu dispare orice urmă de îndoială.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu eşti o persoană grijulie care se distrează atunci când e înconjurată de copii.

Gândul de a avea copii este ceva ce te emoţionează. Îţi place ideea de a-ţi împărtăşi viaţa cu cineva şi de a crea o familie. Dar, vrei să te asiguri ca înainte de a avea o familie cu cineva, relaţia este perfectă. Nu vrei să aduci pe lume copii dacă mediul nu este unul perfect. Ai fost întotdeauna atrasă de parteneriate şi de responsabilităţi, fie că este vorba despre viaţa profesională sau de cea romantică. Dacă ai fi nevoită să spui care e visul tău, acela ar fi de a avea alături pe cineva care să te iubească necondiţionat. Ideaa de a avea copii te entuziasmează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu faci totul cu intensitate: munca, dragostea şi distracţia.

Şi, când iţi intră o idee în cap, cu greu mai poţi scăpa de ea. Dacă ţi-ai dorit la un moment dat să ai copii, probabil nici acum nu ai încetat să te gândeşti la asta. Ca semn zodiacal loial şi protectiv, vei fi un părinte feroce care ar face orice pentru copiii săi. Ai tendinţa de a-ţi clădi relaţii care durează pentru totdeauna, ceea ce înseamnă că, odată ce ai găsit persoana potrivită, eşti gata să ai copii. De asemenea, eşti plină de iubire în orice moment şi asta te face să fii o mamă mândră care îi încurajează pe cei mici.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu nu vrei să ai copii şi nu ai niciun gând în acest sens.

Eşti foarte sinceră cu privire la ceea ce vrei în viaţă, dar şi cu ceea ce nu vrei. Dacă cei mici nu se zăresc în viitorul tău, atunci o vei spune. Uneori, eşti prea nepăsătoare şi imprevizibilă pentru a fi părinte. Dacă prin absurd vei vrea copii în viitorul apropiat, vei fi mai mult egoistă şi vei face lucrurile pe care le vrei, nu pe care trebuie. Mai ai atâtea de experimantat, aşa că asta e ultima ta grijă.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu vrei, cu siguranţă, să ai copii.

Îi iubeşti şi totul vine natural pentru tine. Eşti condus de planeta Saturn, care este cunoscută drept planeta maturităţii. Dacă un semn zodiacal este pregătit să aibă copii, sigur acela este Capricornul. Eşti orientată spre familie şi ori de câte ori petreci timp de calitate în sânul ei, te gândeşti să îţi întemeiezi propria ta familie. Ai o energie maternă în interiorul tău, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu eşti pîrinte încă, ai tendinţa de a exuda aceleaşi calităţi pe care le are un părinte, cum ar fi răbdarea, devotamentul faţă de cei pe care îi iubeşti şi loialitatea faţă de lucrurile care contează cel ami mult pentru tine. Tu eşti cea care are grijă de toată lumea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Copiii te sperie uneori pentru că nu ştii cum să te conectezi cu ei la un nivel care să vă facă pe toţi să vă simţiţi confortabil.

De asemenea, nu eşti pregătită pentru responsabilităţile care vin odată cu ei, deoarece acest lucru te face să te simţi legată şi să nu vei mai avea ocazia de a face tot ce îţi doreşti. Poţi fi puţin pridentă şi detaşată când vine vorba de cultivarea relaţiilor cu copiii, dar asta nu înseamnă că îi urăşti. Vrei o viaţă plină de varietate şi cu cât mai multe uşi deschise. Eşti o zidue modernă şi liberă, care trebuie să exploreze tot ceea ce viaţa are de oferit. Pur şi simplu, nu intenţionezi să ai copii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană înţeleaptă şi ai fi perfectă ca mamă.

Ai tendinţa de a da sfaturi, de a ajuta pe oricine şi oricând, aşa că să îţi înveţi proprii copii va fi o experienţă plină de satisfacţii pentru tine. Nu poţi nega faptul că îţi place să fii înconjurată de copii, dar, îţi doreşti, de asemenea, să te asiguri să eşti pregătită înainte de a-i avea pe ai tăi. Te descurci minunat cu ei, pentru că atât tu, cât şi ei, împărtăşiţi acea dragoste pentru fantezie şi visare. Visul tău este să găseşti acea iubire necondiţionată înainte de a avea copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod