Optica București a intrat pe piață cu o selecție specială de branduri de lux

Optica București s-a lansat oficial pe data de 1 septembrie în centrul Capitalei și a avut în prim plan lansarea noii colecții de rame și ochelari de soare Gucci. Influencerii din domeniul fashion au probat colecția 2018 care seduce prin excentricitate și culoare, dar și rame inspirate din anii '80, supradimensionate.
Noua optică oferă servicii premium de consulțație și consiliere și pune la dispoziția clienților o selecție specială de branduri celebre de rame de ochelari, precum Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Puma, Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera etc.

Gucci este a reprezentat dintotdeauna în lumea modei un etalon, datorită design-ului deosebit, adaptat stilului de viață contemporan. Este simbolul luxului, fiind lider mondial pe segmentul ochelarilor de soare și de vedere.
Influencerii și invitatul surpriză, Ramona Bădulescu au putut admira și proba peste 300 de modele de ochelari din stiluri de diferite.

,,Optica București este gândită ca un destination store, pentru că oferim produse și servicii premium, unice pe piață, de la consultația inițială, până la consultanță de imagine și client service. Brandurile de lux reprezintă o selecție care se încadrează în ultimele de tendințe ale sezonului, în stilurile urban & fashion.”, a afirmat Paul Dorobanțu, manager Optica București.

Consultanța de imagine privind alegerea unei rame potrivite trăsăturilor și trendurilor, selectarea unei lentile de calitate şi montajul adecvat sunt elementele care asigură servicii de calitate complete si personalizate pentru fiecare client în parte.
 
Partenerii evenimentului au fost K Optic, importator și distribuitor unic în România pentru mărcile de renume și Essilor, lider mondial în rândul companiilor producătoare de lentile de ochelari.  Essilor investește anual peste 200 milioane € în cercetare și dezvoltare, angajându-se să aducă pe piață în permanență produse noi, mai eficiente.
Mărcile sale reprezentative sunt Varilux®, Crizal®, Transitions®, Eyezen™, Xperio®.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod