Cât de nervoasă eşti, în funcţie de zodia ta

Toată lumea urăşte să se simtă aşa. Unele persoane îşi gestionează mai bine nervii, altele nu. Tu cum faci faţă acestui sentiment?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fie că este vorba despre viaţa personală sau profesională, ai întotdeauna un sentiment negativ atunci când lucrurile nu merg aşa cum vrei.

Eşti mereu în mişcare, ceea ce înseamnă că nu ai timp să te opreşti şi să te bucuri de prezent. Iar când te grăbeşti prin viaţă, uneori te poţi simţi neliniştită. Eşti o persoană anxioasă de obicei, ca urmare a faptului că nu ai destul timp pentru a face tot ce vrei. Ai un program foarte ocupat şi încetinirea e un termen pe care nu îl cunoşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu eşti prea încăpăţânată ca să permiţi să devii nervoasă.

Ori de câte ori eşti nevoită să treci printr-o situaţie în care oricare altă persoană ar avea de-a face cu nervozitatea, îţi aminteşti că eşti acolo pentru ceva ce îţi doreşti şi nu te vei lăsa întoarsă din drum din cauza anxietăţii. Pe lângă faptul că eşti prea încăpăţânată pentru a lăsa nervozitatea să ajungă la tine, ştii că această emoţie nu e permanentă. Vei încerca să fii matură cu privire la sentimentele tale, ceea ce înseamnă că nu te vei axa pe cele negative.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu eşti cea mai nervoasă persoană care poate exista vreodată.

Nu numai că eşti anxioasă aproape tot timpul, eşti, de asemenea, incredibil de indecisă. Îţi este greu să iei decizii, cântăreşti mereu argumentele pro şi contra şi pui o mulţime de întrebări. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe încercarea de a combate toate gândurile care îţi trec prin minte şi care te fac să fii nervoastă tot timpul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dispoziţia ta nu mai surprinde pe nimeni deja, dar asta nu înseamnă că anxietatea ta nu e reală.

Încerci să îţi ascunzi unele emoţii prin afişarea altora, adică îţi maschezi nervozitatea prin prundenţă. Oricine te cunoaşte, ştie acest lucru. Eşti, de asemenea, o persoană destul de nesigură, de aceea ascunzi cum te simţi cu adevărat. Nu vrei ca oamenii să ştie că ai probleme cu încrederea de sine, aşa că îţi ascunzi nervozitatea prin prundenţă sau grijă până când starea proastă dispare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti prea încrezătoare în tine ca să te îngrijoreze ceva.

Ştii că singurele lucruri care ar putea să te facă să te simţi anxioasă sunt cele pe care le vrei cu adevărat în viaţă, cum ar fi o promovare la locul de muncă. Dar, dacă ai încredere în tine, atunci acel sentiment o să învingă nervozitatea. Poţi fi, de asemenea, destul de inflexibilă şi încăpăţânată, ceea ce înseamnă că nu îţi place să fii anxioasă şi nervoasă. Eşti cunoscută mai degrabă ca o femeie dură care se poate ocupa de orice, fără sprijin extern.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nervozitatea ta este provocată de faptul că mereu te îngrijorează ceva.

Când nu îţi faci griji pentru ceea ce se întâmpla în propria ta viaţă, atunci te îngrijorează ceva legat de familia sau prietenii tăi. Vrei să fii acea persoană care este mereu acolo în cazul în care cineva are nevoie de tine, dar ştii că nu e realist. Fiind mereu stresată te transformă într-o persoană extrem de critică care se învinovăţeşte pentru tot. Eşti mereu pe poziţii şi te gândeşti că ceva ar putea merge prost, ceea ce scoate la iveală anxietatea din tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Problema ta constă în faptul că eşti mereu nesigură pe deciziile pe care le-ai luat deja, nu înainte de a le lua.

Chiar şi după ce ai hotărât să faci ceva care nu este prea important, ai tendinţa de a-ţi face o mulţime de scenarii în cap, asigurându-te că totul va merge fără probleme. De asemenea, tu vrei să eviţi orice confruntare sau conflict. Asta înseamnă că, chiar dacă ceva nu funcţionează cum ar trebui, tu nu vei fi acolo pentru a repara. Eşti prea anxioasă în legătură cu consecinţele de care ar trebui să te ocupi ca un adult.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti mult mai sensibilă decât cred oamenii din jurul tău.

De fapt, poţi face faţă nervozităţii la fel ca şi alţii, dar poate că nu aşa de des. Tinzi să ţii secrete nu numai despre ceilalţi oameni, ci şi despre propriile sentimente. Preferi să fii nervoasă pe interior, decât să te deschizi şi să vorbeşti despre asta. Nu ai deloc încredere în oamenii care nu îţi sunt apropiaţi. Deci, faptul că îţi ascunzi sentimentele este doar pentru că vrei să te asiguri că persoana din faţa ta nu te va face să te simţi ciudat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti una dintre cele mai nerăbdătoare persoane care ar putea exista vreodată.

Întotdeauna aştepţi lucruri de la oameni, eşti întotdeauna pe drum şi mereu cauţi oameni şi lucruri care nu te fac să îţi pierzi timpul. Eşti o persoană foarte încrezătoare, care ştie că ia deciziile corecte, astfel încât nu devii nervoasă sau agitată prea des. Nu eşti genul de persoană care să rămână ancorată în trecut. Ai putea regreta unele lucrurile pe care le-ai făcut, dar nu are sens să te îngrijorezi pentru ele. Preferi să priveşti spre viitor sau să te distrezi de prezent, fără griji.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai cele mai mari aşteptări dintre toate semnele zodiacale.

Lucrezi mult pentru a avea succes, iar atunci când dai greş, te învinovăţeşti că nu ai făcut lucrurile mai bine. Deşi îţi revii repede după ce eşuezi, tu ai grijă să te îngrijorezi că nu vei reuşi nici a doua oară. Când eşti nervoasă, ai tendinţa de a te aştepta la ce e mai rău. Nu vei abandona, ci vei încerca din nou, dar cu o mică ezitare. Pui prea multă presiune pe tine pentru a-ţi atinge obiectivele şi, atunci când îţi dai seama că e mai greu decât credeai, intri în panică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu faci totul pentru ceilalţi, iar asta se întoarce de multe ori împotriva ta.

Dar, chiar şi atunci, încerci să fii acolo pentru oamenii care au nevoie de tine. Desigur, acest lucru presupune sacrificii şi renunţarea la propriile nevoi. Pui prea multă presiune pe tine însăţi pentru a fi lângă anumite persoane chiar dacă acestea pot avea singure grijă de ele însele. Când îţi dai seama că nu poţi ajuta mereu, te prost dispui şi devii nervoasă şi îngrijorată de faptul că eşti inutilă celor pe care îi iubeşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu eşti adesea nervoasă pentru că eşti prinsă între cele două laturi ale personalităţi tale.

Pe de o parte, eşti incredibil de fricoasă şi neliniştită cu privire la multe lucruri, iar pe de altă parte, ai prea multă încredere în oameni. Tu crezi că atunci când treci printr-o perioadă mai grea, alţii pot avea grijă de tine, dar nu este întotdeauna aşa. Comportamentul tău nevrotic nu este mereu vizibil şi deseori maschezi faptul că eşti suprasolicitată emoţional. Dar când plângi sau te izolezi de prietenii şi familia ta, atunci înseamnă că eşti anxioasă şi nervoasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod