Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi"Am avut recent un pacient care nu dorea să se dea jos din pat după operație, dar într-o dimineață, când m-am dus să-l văd, cu o invitație la dans l-am făcut să se dea jos și să se miște. După ce am terminat dansul, a continuat să se miște și a început să facă mișcările pe holul spitalului - a fost minunat să-l văd", a mai povestit el.

După ce dansul a devenit un obicei, Adkins a devenit cel mai popular angajat al spitalului, mulți copiii cerând să fie îngrijiți de el. "Asistentele mi-au zis că sunt atunci când sunt internați, mulți vor să mă ocup eu de ei. Nu sunt un as al dansului, dar întotdeauna mi-au plăcut muzica și mișcarea.

Dacă le pot ajuta să insuflu această bucurie a muzicii și mișcării pacienților mei și să le îmbunătățesc și refacerea, este un lucru minunat. Nimic nu-i mai frumos decât să văd zâmbetul pe chipurile pacienților sau să-i aud râzând - așa am grijă și de mine", a spus el.

"Cu siguranță voi continua să dansez cu pacienții mei - a devenit parter integrală din tratamentul meu pentru copii. Nimic nu este mai important decât sănătatea unui copil și sunt atât de bucuros să am un rol în asta"
, a spus, cu o modestie sinceră, doctorul dansator.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod