Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi



"Am avut recent un pacient care nu dorea să se dea jos din pat după operație, dar într-o dimineață, când m-am dus să-l văd, cu o invitație la dans l-am făcut să se dea jos și să se miște. După ce am terminat dansul, a continuat să se miște și a început să facă mișcările pe holul spitalului - a fost minunat să-l văd", a mai povestit el.

După ce dansul a devenit un obicei, Adkins a devenit cel mai popular angajat al spitalului, mulți copiii cerând să fie îngrijiți de el.

"Asistentele mi-au zis că sunt atunci când sunt internați, mulți vor să mă ocup eu de ei. Nu sunt un as al dansului, dar întotdeauna mi-au plăcut muzica și mișcarea. Dacă le pot ajuta să insuflu această bucurie a muzicii și mișcării pacienților mei și să le îmbunătățesc și refacerea, este un lucru minunat. Nimic nu-i mai frumos decât să văd zâmbetul pe chipurile pacienților sau să-i aud râzând - așa am grijă și de mine", a spus el.

"Cu siguranță voi continua să dansez cu pacienții mei - a devenit parter integrală din tratamentul meu pentru copii.
Nimic nu este mai important decât sănătatea unui copil și sunt atât de bucuros să am un rol în asta"
, a spus, cu o modestie sinceră, doctorul dansator.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod