10 indicii că prietenii profită de bunătatea ta

Prietenii pe care te poți baza te ajută să fii mai sănătoasă și mai fericită, dar cum îți dai seama dacă afecțiunea este reciprocă sau ceilalți se folosesc de bunătatea ta?

De ce ar trebui să dansezi mai des. Studiu

Două studii noi confirmă faptul că dansul te poate ajuta să menții sănătatea corpului la o vârstă înaintată, prin reducerea riscului apariției demenței și dizabilităților. Iată de ce ar trebui să dansezi mai des!

5 reacții negative la stres pe care trebuie să le eviți

Există multe remedii pentru a gestiona stresul eficient, dar majoritatea reacțiilor automate nu sunt răspunsul corect. Dacă favorizezi obiceiurile nesănătoase în momentele încărcate de stres îți poți pune în pericol sănătatea.

Cum să-ți organizezi timpul dacă ești student și ai un job

Indiferent dacă vrei să dobândești experiență profesională în paralel cu studiile sau ai deja un job potrivit și vrei să îți adaugi o nouă specializare contează foarte mult cum îți organizezi timpul ca student.

Cum să râzi în fața stresului

Te poți înconjura de persoane cu o mentalitate pozitivă și poți avea tehnici pentru combaterea îngrijorării, dar uneori stresul va persista în ciuda tuturor eforturilor tale. Este momentul să râzi pentru că simțul umorului te va salva din multe situații dificile.

Cum să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă

Ești o prințesă, chiar dacă nu ai un castel care să dovedească acest lucru. Vrei să știi cum poți să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă? Iată câteva sfaturi!

8 lucruri pe care să le înveți de la femeile puternice

Cu siguranță vei trece prin experiențe plăcute sau dificile și toate apar pentru a-ți da ocazia să înveți ceva despre tine. Oamenii din jurul tău, mai ales femeile puternice, îți pot da lecții utile, în mod direct sau indirect despre dragoste, carieră și viață în general.

5 lucruri pe care să nu le mai aștepți de la ceilalți

Cele mai profunde dezamăgiri sunt adesea rezultatul așteptărilor nerealiste. Învață să-ți redimensionezi așteptările pentru a putea interacționa pozitiv cu ceilalți, câștigând experiență și optimism.

5 surse neașteptate de stres

Vrei să scapi de stres, dar ți se pare că măsurile pe care le iei nu au niciun efect? Factorii declanșatori ar putea fi lucruri care ți se par absolut normale, dar care te împiedică să fii calm și relaxat.

Legile recunoștinței pentru o viață împlinită

Impactul recunoștinței în viața de zi cu zi nu trebuie ignorat, mai ales dacă ai momente în care te simți copleșită de grijile cotidiene și ai impresia că nu vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus.

5 răspunsuri utile când ai de-a face cu persoane nepoliticoase

Nimeni nu-și dorește să ajungă într-o situație în care să fie nevoit să interacționeze cu persoane nepoliticoase, dar trebuie să știi ce tehnici să folosești pentru a nu-ți periclita echilibrul emoțional.

Cum să gestionezi respingerea și frica de a fi respins

Cu toții am avut de-a face cu respingerea la un moment dat în viață. Ne poate răni foarte tare. Ca oameni, ne dorim să fim iubiți și acceptați.

De ce te îmbolnăvește stresul?

Stresul ne afectează pe toți într-o anumită măsură și chiar și animalele pot reacționa negativ în astfel de situații. Descoperă de ce te face mai vulnerabil în fața îmbolnăvirilor.

4 motive să ierți persoana care te-a rănit cel mai mult

Iertarea nu îi scuză comportamentul, dar nu îl lasă să-ți afecteze echilibrul emoțional. Învață să ierți pentru tine, privind dincolo de situația punctuală și creându-ți climatul necesar pentru a fi din nou creativă și optimistă.

8 lucruri pentru care nu mai trebuie să-ți ceri scuze

Când asculți conversațiile din jur nu ți se pare că oamenii își cer scuze prea des, uneori chiar legat de lucruri obișnuite sau care nu sunt sub controlul lor? Este momentul să rărești ocaziile în care recurgi la acest obicei.

Nu mai prelua energia negativă a celor din jur: 4 soluții

Dacă ai petrecut ceva timp în compania unor persoane negativiste, precis știi cât de ușor este să preiei felul lor de a gândi. Există modalități de a te proteja de energia negativă și de a zâmbi în orice situație.

6 lucruri pe care le poți face pentru a fi mai fericită

Te simți copleșită de stres și nu știi cum să-ți revii pentru a te bucura din nou de tot ceea ce te înconjoară? Nu este foarte greu să fii fericită dacă aplici măsurile potrivite.

Ce efect au 15 minute de meditație asupra corpului tău?

Doar 15 minute de meditație în fiecare zi pot avea un impact semnificativ asupra organismului. De la stres sau anxietate până la bolile cardiace sau problemele digestive, meditația poate ameliora o gamă largă de afecțiuni în timp scurt.

5 greșeli de meditație care te stresează fără să-ți dai seama

Dacă ai impresia că momentele de meditație de fapt adaugă presiune și emoții negative, este posibil să faci greșeli care îți pot compromite exercițiul pentru realizarea echilibrului emoțional.

Cum să meditezi și să fii mai fericită în zece minute

Cercetările au arătat că meditația mindfulness, în care te concentrezi asupra respirației, poate reduce semnificativ simptomele anxietății și depresiei, îmbunătățind în același timp starea de spirit.
Pagina: