stres

Descoperă principalii factori de stres! Învață să-i combați sigur și rapid

Stresul a devenit, din păcate, o constantă în viață noastră. Atât de tare s-a acutizat încât nici nu mai realizăm când suntem stresate, deoarece această stare a început să rimeze cu normalul.
Suntem conștiente că stresul ne afectează nu numai la nivel mental sau psihologic, ci degradează încet, dar sigur, întreaga structură a organismului nostru. Azi îți povestim însă despre legătura dintre stres și aparatul digestiv, mai puțin analizată și discutată. Află totul despre principalii factori de stres și vezi cum anume declanșează ei haosul în corpul tău!

Cei mai importanți factori de stres: cine îți fură bucuria și fericirea


E indiscutabil faptul că ducem un stil de viață în care stresul devine, practic, de eevitat.
Fie că e vorba despre sarcinile profesionale zilnice, despre viața de familie sau achiziția cadourilor de Crăciun, parcă fiecare aspect al vieții noastre este generator de tensiune, agitație sau anxietate.

Dar factorii de stres pot fi grupați în 5 categorii esențiale, după cum urmează!


Factorii sociali. Societatea, per ansamblu, reprezintă una dintre cele mai acute surse de neliniște. Fie că vorbim despre necesitatea de a te ridica la standardele impuse (să te căsătorești, să faci copii, să fii împlinită din toate punctele de vedere) sau de relațiile pe care le stabilești cu cei din jur, de multe ori, în loc de bucurie, liniște și fericire, primim tensiune, supărare, și, firește, stres.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod