7 lucruri bune care s-au întâmplat în 2021, pentru a termina anul într-o notă pozitivă

Pare că 2021 nu a fost un an prea strălucit. Pandemia a continuat, restricțiile au fluctuat, iar viața nu s-a întors chiar la normalitatea pe care o așteptam cu toții.
2021 a parut un 2020 prelungit. Acest lucru a facut si ca multe dintre noi sa se adanceasca in anxietate sau chiar in episoade depresive. Cu toate acestea, anul care tocmai se incheie a adus si lucruri bune in toata lumea. Mai jos poti citi cateva dintre ele, pentru a incheia capitolul 2021 intr-o nota pozitiva si plina de recunostinta.

7 lucruri bune in 2021: Ce s-a intamplat bine in acest an?


1. Un pas mai aproape de social media fara filtre

Anul acesta, Norvegia a fost prima tara care a propus prin lege ca, atunci cand influencerii folosesc filtre ce altereaza trasaturile chipului si formele corpului, trebuie sa mentioneze explicit acest lucru.
Decizia isi propune sa diminueze efectele negative ale retelelor sociale asupra stimei de sine si a sanatatii mentale.

2. Un potential pentru un echilibru intre viata personala si profesionala

Tot pe lista premierelor se afla si aceasta veste incredibil de buna. Portugalia este prima tara care reglementeaza prin lege ca angajatorii sa nu poata contacta angajatii in afara orelor de munca. Motivul? Sanatatea mentala a angajatilor este afectata de felul intruziv in care jobul intervine in viata de zi cu zi. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod