Fii persoana care radiază iubire și bucurie! 6 pași simpli

Ne naștem fericiți, inocenți, sinceri și cât suntem mici avem iubirea pură în inimă. Nu știm altceva decât să ne jucăm, să ne bucurăm de tot și să îi iubim necondiționat pe cei pe care ii avem alături.
Fericirea si iubirea fara limite sunt parte din nou si reprezinta starea noastra adevarata. Cu timpul, insa, toate acestea isi pierd din intensitate si din puritate. Uitam sa fim fericiti si sa iubim, cumva, uitam cine suntem. In loc sa ne deschidem inima si sa iubim pe toata lumea, devenim selectivi si reci. Nu trebuie sa fie asa. Sta in puterea noastra sa actionam in fiecare zi in moduri care aduc bucurie in viata noastra.

Asa ca, daca ne dorim, putem sa ne conectam la interiorul nostru si sa experimentam din nou bucuria simpla a unui bebelus.
Cum? Iata 6 pasi simpli:

ZAMBESTE TUTUROR

Nu stiu sa spun de ce, dar imi place sa le zambesc oamenilor. Copiilor, adolescentilor, femeilor, batranilor. Nu pentru ca sunt un om bun, ci pentru ca pur si simplu asa simt. Le zambesc chiar si barbatilor, chiar daca de multe ori acest gest poate fi interpretabil. Dar cred ca exista o diferenta sesizabila intre a oferi un zambet fara interes si a zambi in scopul unui flirt. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod