6 motive pentru care unele femei sunt mereu respinse de bărbați

Înainte să ne supărăm că un bărbat a „îndrăznit” să ne refuze, ar trebui să aflăm de ce unele femei sunt mereu respinse de bărbați.
Fiecare femeie care citeste asta ar trebui sa reflecte chiar acum asupra tiparelor de intalnire nu numai ale ei insasi, ci si ale grupului de prieteni. Nu este derutant faptul ca unele femei au un noroc uimitor cand vine vorba de cuceriri, iar alte femei sunt aproape intotdeauna respinse de barbatii pe care ii “vaneaza”?

Unele femei sunt atat de norocoase incat nici bine nu ies dintr-o relatie ca la rand asteapta deja unul sau doi pretendenti dornici sa le devina iubiti. Altele sunt singure pentru ca isi doresc – vor sa mai stea o perioada singure sau poate chiar pentru tot restul vietii.
Prin urmare, nu ofera vreo sansa cuiva sa le respinga. Iar daca accepta o intalnire, o distractie, si la final cineva trebuie sa plece, ele sunt primele care bat in retragere.

Si mai sunt femeile care nu au noroc in dragoste si care par sa fie intotdeauna respinse. Aceste femei nu sunt singure pentru ca isi doresc asta in special, ci cel mai probabil le este teama ca vor fi respinse. Iar din aceasta teama, chiar daca cuceresc la prima vedere un barbat, acesta isi va pierde rapid interesul.

Cum este posibil asa ceva? Hai sa aflam care sunt cele 6 motive pentru care unele femei sunt mereu respinse de barbati.

NU LASI LEGEA PROBABILITATII SA ISI FACA MAGIA

Cu alte cuvinte, nu te expui suficient. Daca ai fost respinsa de mai multe ori si ai dezvoltat o teama de respingere, s-ar putea sa eviti “lumea intalnirilor”.
Legea probabilitatii arata ca, cu cat experimentezi mai multe nu-uri , cu atat sunt sanse mai mari sa te apropii de un Da. Mai exact, cu cat mergi la mai multe intalniri care nu functioneaza sau cu cat esti refuzata de mai multe ori, cu atat esti mai aproape sa gasesti pe cineva compatibil. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod