telefon

De ce să nu mai folosești niciodată alarma de la telefon

Telefoanele mobile au devenit indispensabile în viața noastră de zi cu zi. Le folosim pentru multe sarcini, atunci când spre exemplu comandăm mâncare, aplicăm la un job sau căutăm anumite informații.
Pare că viața s-ar opri brusc în loc dacă le pierdem din vedere pentru o secundă. Și setarea unei alarme de trezire este o acțiune pe care multă lume o face. Te-ai gândit vreodată că există anumite riscuri și că ar fi mai bine să alegi un ceas deșteptător?

Ei bine, recunoaște, în câte nopți nu ai adormit cu ochii în telefonul mobil? Este ultimul gest pe care multă lume îl face înainte de a adormi, dar care face foarte mult rău. Chiar dacă poate nu obișnuiești să scrolezi pe rețelel sociale sau să trimiți mail-uri înainte de culcare, prin simplu fapt că apeși butonul de amânare  și te uiți la ecranul cu lumină albastră, după ce sună alarma îți poate afecta calitatea somnului și poate duce la apariția insomniei.


Îți poate afecta obiceiurile matinale


Atunci când ai pus mâna pe telefon dimineața, începi să verifici automat e-mailurile și mesajele. Și, cel mai probabil, vei petrece minute în șir făcând acest lucru, iar astfel nu îți va mai rămâne timp pentru obiceiurile matinale cu adevărat importante, precum micul-dejun, meditația sau sportul. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod