Se poartă manichiura curcubeu, trendul ideal pentru vară. 40 de idei

Culorile deschise ne înveselesc și ne oferă o stare de bine, fie că le includem în ținute sau machiaj. Iar acum este perioada perfectă de a folosi culorile curcubeului și cadrul modelelor interesante pentru manichiurile de primăvară și vară.
Poate cea mai simplă modalitate de a adăuga un strop de culoare care să-ți îmbunătățească starea de spirit este prin intermediul manichiurii în culorile curcubeului. Este un trend care se face remarcat în sezonul primăvară-vară și pe care îl întâlnim tot mai des în imaginile cu manichiuri nail art de pe Instagram și nu numai. 

Fie că alegi să-ți faci acasă o manichiură curcubeu, fie că mergi la salon, acum este momentul ideal să alegi un model plin de culoare. Există numeroase variante de a include stilul curcubeu în cadrul manichiurii tale.
Cea mai simplă dintre ele este aplicarea unei culori diferite pe fiecare unghie. Dacă vrei un design nail art elaborat, poți alege aplicarea unui model de tip curcubeu pe fiecare unghie sau modelele multicolore în tendințe, precum motivele de inspirație psihedelică, ce amintesc de anii '70.

Citește și: 50 de idei pentru manichiuri franțuzești inedite


Stilul curcubeu arată excelent și în cadrul manichiurii french reinventate. În acest caz vârfurile unghiilor sunt colorate individual cu o altă nuanță, înlocuind clasicul alb.
De asemenea, se poartă și manichiura semiovală, care presupune conturarea marginilor exterioare ale unghiilor cu nuanțe intense.

Dacă preferi să-ți faci manichiura singură, acasă, atunci poți opta pentru un model foarte ușor de realizat. Este vorba de aplicarea pe unghii a unor puncte în culorile curcubeului, pe care o poți face cu un aplicator special pentru nail art sau cu o scobitoare.

Poți combina manichiura curcubeu cu stilul ombre sau gradient, folosind câte o culoare diferită pe fiecare unghie.

Descoperă în galerie 40 de idei pentru manichiuri curcubeu care îți vor însenina ziua.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod