50 de idei pentru manichiuri franțuzești inedite

După foarte mulți ani în care a fost considerată învechită sau demodată, manichiura franțuzească a avut parte de o revenire spectaculoasă în ultima perioadă.
Dincolo de stilului clasic, cu vârfuri definite în alb și ojă semitransparentă nude, manichiura franțuzească este în prezent extrem de variată, fiind reinventată în numeroase moduri. 

Am descoperit în acești ani de experimentare și reinventare că vârfurile pot fi colorate cu orice nuanță, că nu este obligatoriu ca toate vârfurile să aibă aceeași culoare și că baza nu trebuie să fie neapărat una transparentă sau de culoare nude. De asemenea, nici linia care definește vârfurile nu trebuie să fie dreaptă...
Cu alte cuvinte, manichiura french are parte de o transformare radicală, rezultatul fiind o mulțime de modele noi și interesante din care putem alege.

Vârfurile colorate în culorile curcubeului sunt foarte populare, iar cele mai sofisticate manichiuri french sunt cele care depășesc complet așteptările pe care le avem de obicei de la o manichiură franțuzească.

Specialiștii în nail art se întrec în modele cât mai originale, astfel că vom vedea vârfuri desenate cu imprimeuri animal print, unele definite cu folie aurie sau argintie, precum și adăugarea unor elemente la baza unghiilor ce completează perfect manichiura.

Descoperă în galerie 50 de manichiuri french inedite din care să te inspiri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod