Manichiuri în tonuri pastel. Cele mai frumoase 30 de modele

Culorile pastelate revin în tendințe în fiecare primăvară. Este vorba despre numeroase culori în tonuri deschise, de la roz, bleu, verde, galben, violet sau oranj care arată excelent pe unghii și care se potrivesc perfect cu acest sezon.
Oja pastel se află la granița dintre cea nude și cea colorată. Culorile deschise și plăcute au și un alt avantaj important: creează un efect vizual de alungire a unghiilor și degetelor, ceea ce face ca mâinile să aibă un aspect delicat și feminin.

Iar dacă ți se pare că manichiurile pastel pot fi plictisitoare, trebuie să știi că existe numeroase opțiuni interesante, care le oferă un plus de originalitate. De exemplu, poți încerca o manichiură în mai multe tonuri pastelate diferite.
De asemenea, o altă variantă este să creezi un efect ombre folosind două nuanțe diferite pe aceeași unghie. Același efect ombre poate fi creat aplicând câte o nuanță diferită a aceleiași culori pe fiecare unghie. 
 

Citește și: 
Manichiuri nail art pentru unghii scurte. 20 de idei pe care să le încerci 


Modelele nail art arată la fel de bine și pe oja în culori pastelate. Desenele de inspirație florală sunt ideale pentru aceste nuanțe deschise și plăcute. Poți să adaugi personalitate manichiurilor pastelate cu accente în tonuri metalice, cu glitter sau aplicații decorative așa cum sunt cristalele sau perlele.

Una dintre culorile care se fac remarcate anul acesta este nuanța pastelată de violet lavandă.
Se află la granița dintre bleu și violet și se pare că a devenit una dintre nuanțele preferate ale fashionistelor și influencerițelor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod