Manichiuri nail art pentru unghii scurte. 20 de idei pe care să le încerci

Manichiurile cu unghii foarte lungi sunt peste tot: sunt purtate de vedete pe covorul roșu, cel mai recent la Gala Premiilor Oscar de celebrități precum Billie Eilish, Rosalia și Khloe Kardashian sau de starurile de pe Instagram.
Însă nu sunt multe femei care se pot descurca în viața de zi cu zi cu astfel de unghii. De aceea, femeile ocupate preferă de obicei unghiile scurte, care pot fi la fel de frumoase și elegante precum cele lungi.

Formele de tip migdală și unghiile ovale rămân în continuarea în tendințe pentru că au un avantaj major: se potrivesc oricui, indiferent de forma naturală a unghiilor sau lungimea pe care ți-o dorești.

Pentru a oferi un plus de personalitate manichiurilor cu unghii scurte poți apela la modele simple și delicate de nail art.
Variantele sunt extrem de variate, de la detalii aplicate cu glitter, linii subțiri, modele geometrice, cristale, perle și până la desene amuzante.

Unghiile scurte de culoare nude te vor avantaja întotdeauna pentru că te ajută să obții un efect vizual de alungire a degetelor. Sunt feminine, elegante și se potrivesc atât pentru ținutele de zi, cele office și chiar pentru cele de seară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod