Manichiuri nail art pentru primăvară. 30 de idei

Cum primăvara este aproape, a venit momentul să pui la păstrat ojele în nuanțe închise de gri, albastru sau burgund pe care le-ai folosit iarna aceasta și să-ți îndrepți atenția asupra unor tonuri deschise și proaspete.
În ceea ce privește modelele nail art, există o mulțime de variante care se potrivesc de minune cu acest sezon. Nuanțele pastel sunt ideale ca bază pentru manichiurile tale de primăvară, dar asta nu înseamnă că trebuie să apelezi doar la aceste tonuri deschise. 

De la modele cu glitter strălucitor și până la desenele florale pe unghiile tale, sezonul acesta oferă o mulțime de variante interesante pe care merită să le încerci.

Stilul ombre rămâne în continuare o tendință importantă în materie de manichiuri și nail art.
Poți opta pentru variante de culori pastelate, dar și pentru nuanțele neon sau cele saturate.

Și liniile simple trasate pe unghii, care se încadrează în stilul minimalist, vor continua sa fie un trend major pentru primăvara 2020. Este un look cât se poate de versatil care poate fi reinventat în extrem de multe variante. 

O altă variantă de manichiură ideală pentru primăvară este cea cu detalii cromate. Poți să desenezi modele abstracte pe unghii folosind oja sau aplicațiile în nuanțe metalice sau poți contura semiluna de la baza unghiei pentru a obține o manichiură cu aspect modern și original. 

Sezonul acesta se poartă și modelele florale detaliate, care arată precum adevărate picturi pe unghii.
O variantă simplă de a obține o manichiură senzațională cu model floral detaliat este aceea de a folosi șabloanele și modelele autoadezive pentru unghii.

O manichiură care are un aspect prețios și feminin este cea cu efect de cuarț roz sau marmură. Striațiile delicate și tonurile pastelate de roz se potrivesc perfect cu atmosfera de primăvară.

Anul acesta a revenit puternic în tendințe manichiura franțuzească, dar într-o variantă originală, reinventată. Sunt numeroase variante în care o poți încerca, de la vârfuri colorate cu oja cromată, în nuanțe neon sau fiecare unghie cu o altă culoare. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod