50 de manichiuri cu modele florale pentru primăvara 2021

Nicio altă manichiură nu reprezintă mai bine primăvara decât cele cu motive florale.
Modelele nail art inspirate de flori reușesc să transpună pe unghii frumusețea și culorile uimitoare ale acestui anotimp luminos.

În primăvara 2021 se fac remarcate câteva tendințe importante în materie de modele nail art de inspirație florală și botanică. Sunt foarte populare desenele delicate ce reprezintă margarete, acele flori romantice cu petale albe și interior de culoare galbenă. Sunt folosite pentru a desena modele discrete, delicate, care oferă o manichiură nail art cu aspect minimalist.

Citește și: Unghiiile ovale, forma în tendințe pentru 2021. 40 de manichiuri din care să te inspiri


De asemenea, sunt în tendințe modelele cu aspect vintage, care copiază imprimeurile florale vechi, în nuanțe pastelate. Se asortează perfect cu rochiile tale de primăvară și sunt adesea folosite tonuri deschise de roz, bleu, lavandă sau galben.

La polul opus se află modelele nail art în culori puternice, dar și cele în relief, care au un aspect texturat.
Sunt mai dificil de realizat și vei avea nevoie de aplicații speciale pentru unghii sau de ajutorul unui specialist în nail art.

Descoperă în galerie 50 de manichiuri nail art cu modele florale pe care să le încerci în această primăvară.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod