defecte

Care sunt defectele tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc se bazează pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite. Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc și care sunt defectele tale cele mai importante!

Descoperă aici care este zodia ta în zodiacul chinezesc în funcție de anul în care te-ai născut!

Care sunt defectele tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Şobolan


Poți fi foarte misterios și secretos. Induci în eroare pentru a obține ceea ce îți dorești sau pentru a te bucura de beneficii într-un fel.

Uneori, poți fi extrem de greu de mulțumit și ai standarde pe care nimeni nu le poate atinge. Ai momente în care îți lași nesiguranțele să scoată tot ce e mai rău din tine.
Devii necinstit/ă, grabit/ă și neliniștit/ă. De asemenea, poți fi agresiv/ă, meschin/ă și îți place să te izolezi.

Bivol


Poți să fii prea sever/ă, să ai un temperament cumplit și să devii rigid/ă până în punctul în care nimeni nu te poate determina să te schimbi. Disprețuiești să fii contrazis/ă și poți avea izbucniri bruște de furie.

Nu-i tolerezi pe cei care nu sunt loiali și ești capabil/ă de resentimente la care nu vei renunța niciodată dacă ești tradat/ă.
Poți fi posesiv/ă, încăpățânat/ă, gelos/oasă și răzbunător/oare.

Tigru


Ai tendința de a fi neglijent/ă, rebel/ă și nedisciplinat/ă. De multe ori acționezi fără să gândești înainte, ceea ce ar putea avea consecințe grave.

Uneori, poți suferi de invidie excesivă, grabă și duritate. De asemenea, poți avea aere de șef și mentalitatea că ești superior/oară celorlalți.

Iepure


Ești o persoană secretoasă, care se ofensează foarte ușor. Urăști să-ți asumi vina și preferi să o proiectezi asupra altcuiva.



S-ar putea să fii egocentric/ă și, în forme extreme, ai putea da dovadă de narcisism și lașitate.

Poate te interesează și: Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Dragon


Poți fi temperamental/ă și pretențios/oasă. Încearcă să nu canalizezi negativitatea spre interior, deoarece autodistrugerea de care ești capabil/ă este foarte gravă.

Poți fi dominator/oare și egoist/ă. Judeci și critici fără măsură.

Șarpe


Ești secretos/oasă, înșelător/oare și acționezi de multe ori mișelește. Uneori poți fi gelos/oasă și foarte atașat/ă și protector/oare cu lucrurile tale.


Devii necinstit/ă, răzbunător/oare și încăpățânat/ă. S-ar putea să îți folosești energia în moduri negative sau în moduri care te fac să pari egoist/ă. (Citește continuarea în pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod