Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc se bazează pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite. Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc și care sunt calitățile tale cele mai importante!

Descoperă aici care este zodia ta în zodiacul chinezesc în funcție de anul în care te-ai născut!

 

Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Şobolan


Fermecător, creativ, descurcăreț.

Acesta este primul semn al zodiacului chinezesc, care adoră să aibă parte de noi aventuri.

Dacă ești născut/ă în zodia Șobolanului, ești fermecător, creativ și cu abilități excelente de supraviețuire. Ești analitic/ă și extrem de inteligent/ă. Ești întotdeauna în alertă în ceea ce privește mediul înconjurător, iar acest lucru te poate face uneori să pari nervos/oasă, agitat/ă sau anxios/oasă. Ai o inimă caldă, pasională și te străduiești să trăiești mereu clipa.



Te simți foarte bine în jurul oamenilor și te simți foarte bine atunci când socializezi cu cei mai apropiați prieteni. Simți oamenii. Îți place să împărtășești cunoștințele și informațiile pe care le deții celor cărora le place să asculte. Ești ambițios/oasă și extrem de inventiv/ă.

Bivol


Responsabil, conservator, hotărât.

Acesta este al doilea semn din zodiacul chinezesc și simbolizează forța și perseverența.

Ești inteligent/ă, responsabil/ă, stabil/ă și te dedici lucrurilor și oamenilor din viața ta. Ai tendința de a nu te abate de la setul tău de valori, ceea ce te face să fii considerat conservator/oare. Ești patriot și credibil pentru alții. Ești de încredere și răbdător/oare.



Determinarea ta este foarte puternică și ești tenace. Abilitatea ta de a depăși obstacolele și provocările este admirabilă și provoacă invidie. Oferi sfaturi practice. Ești foarte competent/ă și conștient/ă. De asemenea, ești mereu cu picioarele pe pământ și nu poți fi dezechilibrat/ă prea ușor. Ești protector/oare cu cei stabil sau inferiori.

Tigru


Independent, încrezător, afectuos.

Al treilea semn al zodiacului chinezesc este tigrul rebel și captivant.

Ai o mentatlitate de erou care simbolizează puterea și curajul. Cauți mereu noi provocări și ești neînfrincat/ă. Ai un caracter puternic. De asemenea, ești foarte rezestent/ă și te adaptezi în funcție de circumstanțe și context.

Ești foarte cinstit/ă și directă/ă.

De asemenea, ești tandru/ă, afectuos/oasă și cald/ă față de cei pe care îi iubești. Esre în natura ta să fii energic/ă și încrezător/oare. Ești entuziast/ă și pasional/ă. Ești foarte protector/oare cu cei pe care îi prețuiești în viața ta. Îți place să socializezi și să participi la petreceri. Ai o aură personală care atrage ș îi face pe oameni să graviteze în jurul tău.

Iepure


Creativ, intuitiv, corect.

Acesta este al patrulea semn al zodiacului chinezesc, care are o judecată bună și este foarte creativ.

Ai nevoie de liberatate, departe de haos și agitație. Ești un sălbatic, așadar greu de îmblânzit. Îți va fi greu să găsești pe cineva care să te domesticească.



Foarte rar asculți sfaturile celorlalți, mai ales atunci când sunt nesolicitate. Ai încredere în intuiția ta și preferi să o folosești decât să te iei după alții. Ai abilitatea unică de a te vindeca singur/ă de traumele psihologice și fizice.

Prietenii te găsesc amabil și de ajutor. Ai un puternic simț al dreptății, egalității și corectitudinii. De asemenea, ești plin/ă de compasiune și devotat/ă. (Citește continuarea în pagina următoare)

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod