Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Dragon


Carismatic, liber, independent.

Dragonul este al cincilea semn din zodiac și este foarte misterios. Dragonul este semnul cu cea mai mare putere, precum și o influență puternică.

Îți place să fii ocupat/ă și ești un lider înnăscut. Ai capacitatea de a depăși obstacolele, mai ales când ți-ai propus ceva. Viața te entuziasmează și ai nevoie de libertatea de a explora. Ești un spirit liber și privești viața ca având posibilități infinite. Trebuie să ai propriul tău spațiu, în care oamenii să nu poată intra atunci când nu vrei.

Șarpe


Răbdător, inteligent, înțelept.

Al șaselea semn al zodiacului chinezesc este pasiv-agresiv și conservator.

Ești fermecător/oare și mesterios/oasă și exact așa îți place să fii. Preferi rutina și îți place un mediu stabil. Îți place să te gândești la concepte și idei și să-ți formulezi propria opinie, mai degrabă decât să le asculți pe ale altora care încearcă să-ți influențeze perspectiva.

Faci o impresie bună din prima. De asemenea, îi intuiești foarte bine pe cei care nu sunt de încredere.

Cal


Optimist, sociabil, energic.

Calul, al șaptelea semn din zodiacul chinezesc, este un lider înnăscut.

Abordezi noile provocări cu un fel de optimism pe care majoritatea l-ar găsi periculos. Te-ai născut pentru a reuși.

Ești foarte sociabil/ă și de multe ori ești sufletul petrecerii.

Ești plin/ă de viață și antrenant/ă. Ești corect/ă și intolerabil/ă cu nedreptatea. Ești extrovertit/ă și energic/ă. Ești un prieten grozav și loial/ă față de cei pe care îi iubești și de care îți pasă. Ești prietenos/oasă, inteligent/ă și independent/ă. De asemenea, ești foarte atent/ă față de mediul tău și mediul înconjurător.

Capră (sau Oaie)


Relaxat, liber, plin de compasiune.

A opta zodie din horoscopul chinezesc este capra.

Ai tendința de a te baza pe ceilalți.

Eviți confruntarea și conflictele cu orice preț. Urăști să trebuiască să alegi, mai ales atunci când vine vorba de prietenii tăi. Ai un puternic sentiment de înțelegere care vine de la sine. Ești cel mai fericit într-un mediu relaxat și eviți haosul atunci când este posibil.

Ești plin/ă de compasiune, bun/ă și iubitor/oare. Ești perceput/ă de alții ca fiind grijuliu/ie.

Ai o mulțime de proiecte în care te implici simultan și treci de la unul la altul într-o clipă. Gravitezi către lucrurile care sunt într-o continuă schimbare și nu îți palce să te limitezi la un program sau la termene.
Ești creativ/ă și ai o fire artistică. (Citește continuarea în pagina următoare)

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod