Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Maimuță


Inventiv, descurcăreț, fermecător.

Maimuța este al nouălea semn din zodiacul chinezesc și nu poate fi îmblânzită.

Ești un om de acțiune și trebuie să faci mereu ceva, pentru că nu suporți să te plictisești și nu îți face bine. Ai nevoie de activități de stimulare mentală pentru a te simți împlinit/ă. Ești inteligent/ă și inventiv/ă. Ai capacitatea de a face multe lucruri într-un timp scurt. Unii ar spune că ești hiperactiv/ă uneori.

Ai o dorință puternică de a învăța, care este o calitate foarte atrăgătoare. Ai o memorie extraordinară și ești foarte inventiv/ă.

Ești fermecător/oare și curiozitatea te duce în câteva aventuri. Ești popular/ă și, de obicei, optimist/ă.

Cocoș


Harnic, curajos, răbdător.

Cocoșul este cel de-al zecelea semn din zodiacul chinezesc.

Ai aflat că, în viață, există doar câteva cazuri în care vei obține satisfacții instantanee. Privești mult spre viitor și îți place să vezi recompensele pentru munca ta asiduă. Ești curajos/oasă atât în viața profesională, cât și în cea personală. Ești foarte critic uneori, precum și muncitor.

Te îmbraci bine și ești foarte politicos/oasă. Îi dispreșuiești pe ipocriți și mincinoși.

Ai tendința de a spune ce gândești în orice moment. Odată ce te-ai stabilit profesional, vei experimenta și sentimentul de stabilitate emoțională.

Câine


Loial, altruist, de încredere.

Câinele se află pe poziția a unsprezecea în zodiacul chinezesc.

Ești extrem de loial/ă față de cei pe care îi iubești și de care îți pasă. Ai unele dintre cele mai altruiste și autentice trăsături ale naturii umane. Dacă cineva îți greșește, crezi că este dreptul tău să ripostezi. Crezi puternic în egalitate și dreptate.

Legi prietenii adevărate, pe viață. Ai o personalitate veselă și atractivă care îi face pe oameni să-și dorească să fie în preajma ta.

Ești de încredere, nu ești materialist/ă și ai o poziție fermă privitor la ceea ce este bine și rău.

Mistreţ (sau Porc)


Compătimitor, înțelegător, inteligent.

Ultimul din zodiacul chinezesc este porcul.

Ai capacitatea de a accepta oamenii așa cum sunt ei, în ciuda lucrurilor pe care le-au făcut. Înțelegi perfect faptul că deții un minim de control asupra lucrurilor din viață și lași natura sp-și urmeze cursul. Poți fi descris drept un observator pasiv al vieții. Rareroi contribui activ pe tot parcursul vieții. Ești extrem de inteligent/ă și te bucuri de conversații stimulante cu oameni deștepți.



Ai un simț al umorului unic pe care doar câțiva îl înțeleg. Ești tolerant/ă și original/ă. Nu ai un grup imens de prieteni, dar ai câțiva cu care rămâi în relații strânse perioade lungi de timp sau o viață întreagă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod