Jon Bon Jovi a împlinit 59 de ani: Cel mai iubit rocker din lume și secretul căsniciei lui de 31 de ani

La 59 de ani, împliniți pe 2 martie, Jon Bon Jovi nu și-a pierdut șarmul. Băiatul simpatic care a devenit cel mai iubit rocker din lume e îndrăgostit pe veci de soția lui, Dorothea Hurley.
John Francis Bongiovi, pe care toată planeta îl știe de Jon Bon Jovi, mai are doar un "pas" până la pragul de 60 de ani. Cine ar fi crezut că timpul poate trece așa de repede? Băiatul cu zâmbetul irezistibil care domina topurile muzicii anilor '90 și "a înrobit" inimile a milioane de fete și femei din toată lumea a albit, dar nu și-a pierdut niciun pic șarmul. E la fel de simpatic, la fel de iubit, la fel de activ ca în urmă cu 30 de ani, când se căsătorea cu marea lui iubire din timpul liceului.

Doi liceeni care se iubesc și acum ca în prima zi


Bon Jovi și Dorothea Hurley sunt un model în showbiz. Sunt căsătoriți de 31 de ani, iar povestea lor de dragoste a fost tot timpul sinonimă cu fericirea. Artistul spune că secretul mariajului lor solid stă în respectul mutual și în faptul că amândoi se străduiesc să fie fericiți împreună.

"Am crescut împreună. Și chiar ne iubim. Ne place să ne petrecem timpul împreună", declara starul în septembrie 2020, într-un interviu publicat de People.



"Am fost atras de ea din primul minut în care am văzut-o, acum 40 de ani, și asta nu s-a schimbat", a adăugat el.



Bon Jovi și Dorothea (58 de ani) s-au cunoscut în 1980, când erau elevi la colegiul Sayreville War Memorial High School din New Jersey. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 1989, la Las Vegas, și au patru copii: Stephanie, în vârstă de 27 de ani, Jesse James Louis (25 de ani), Jacob Hurley (18 ani) şi Romeo Jon (16 ani).

"Trebuie să ştii să asculţi"


Succesul, anturajul şi toate tentaţiile care i-au tot dat târcoale nu l-au amețit pe Bon Jovi. Adorat de femei din toată lumea, el i-a rămas fidel iubitei și soției sale. "Ne bucurăm unul de celălalt și nu am căzut niciodată în capcanele pe care le aduce celebritatea. Am văzut că li s-a întâmplat de-a lungul anilor multor oameni care erau apropiați de noi și oameni pe care îi știam din afară", a explicat rockerul.

În toate interviurile în care a fost întrebat despre mariajul lui neobișnuit de longeviv în lumea artistică, Bon Jovi a explicat cât de mult își iubește soția și cum este relația lor.

Într-un interviu acordat în 2016 emisiunii de televiziune "Sunday Night", Bon Jovi a mărturisit că se simte mândru că a ales bine din prima şi a spus că un mariaj rezistent se bazează pe respectul mutual. Dar înainte de toate, trebuie să ştii când să deschizi gura şi când s-o ţii închisă, a subliniat el: "Începe cu asta, corect? Şi trebuie să ştii să asculţi. Şi să ştii când să vorbeşti şi când să taci."



Într-un alt interviu, publicat în 2010 de Men's Health, Bon Jovi mărturisea că soţia lui îl înţelege perfect şi s-a declarat un familist convins. "Dorothea a fost în jocul ăsta de la început. Ea înţelege ce înseamnă asta. Aşa e viaţa mea, eu nu am amante sau o altă familie în celălalt capăt al oraşului. N-o să auziţi aşa ceva despre mine", a subliniat el.

În ajutorul celor bătuți de soartă


Cuplul a înființat Fundația Jon Bon Jovi Soul în 2006, care luptă pentru eradicarea foametei și sprijinirea persoanelor fără adăpost.

Organizația lor a deschis mai multe restaurante Soul Kitchen, de tipul pay-what-you-can (plătește cât poți), și o bancă de alimente.

"E un parteneriat. Când vedem injustiție sau oameni care suferă, vrem să ajutăm. Noi suntem foarte binecuvântați și avem puterea de a face asta"
, a declarat Dorothea.

Conform site-ului therichest.com, averea artistului depășește 300 de milioane de dolari.

Citește și: Cindy Crawford a împlinit 55 de ani. Acum regretă pozele nud


Născut la Perth Amboy, în New Jersey, Statele Unite, la 2 martie 1962, Jon Bon Jovi are o carieră muzicală ce depășește trei decenii, fiind unul dintre cei mai apreciați muzicieni.

De-a lungul anilor, trupa Bon Jovi, formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals), a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă și a avut numeroase hituri în toată lumea, precum "You Give Love a Bad Name", "Livin' on a Prayer", "Wanted Dead or Alive", "Bad Medicine', "I'll Be There for You", "Keep the Faith", "Bed of Roses", "Always", "It's My Life", "Have a Nice Day", "Everyday" si "Who Says You Can't Go Home".

Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod