50 de manichiuri nail art minimaliste pe care ți le poți face singură

Nu sunt pentru oricine manichiurile cu modele complicate și numeroase culori. Foarte multe femei adoptă stilul minimalist, un trend major și în același timp un stil de viață, care și-a făcut loc și în lumea nail art.
Modelele simple, realizate cu numai câteva nuanțe, arată mult mai elegant și sofisticat decât cele colorate și încărcate. În același timp, sunt ușor de asortat și pot fi purtate cu succes cu numeroase ținute. 

Un alt avantaj pe care nu îl putem ignora este faptul că ți le vei putea face singură, acasă. Câteva linii plasate strategic, puncte care oferă un plus de originalitate, stilul french reinventat sau manichiura degrade cu tonuri nude sau pastel sunt câteva dintre stiluri pe care le poți încerca.


Nu îți trebuie îndemânare deosebită, ci numai o scobitoare care te va ajuta să realizezi puncte și să trasezi linii. În această perioadă în care trebuie să menținem distanțarea socială, faptul că îți poți face singură o manichiură nail art interesantă este un atu major. 

Citește și: Manichiuri nail art pentru vară pe care ți le poți face singură. 40 de modele


Pentru ca manichiura ta să se înscrie în trendul minimalist trebuie să fie realizată cu nuanțe nude, neutre sau pastelate și să includă modele foarte simple, abstracte.

Influencerițele din lumea beauty au făcut o pasiune pentru manichiura minimalistă cu linii subțiri. O variantă este trasarea unui contur al unghiilor printr-o linie subțire, într-o nuanță neutră sau pastelată. 

O altă tendință importantă este realizarea desenelor simple pe o bază „goală”.
Acest lucru înseamnă că este suficient un lac de unghii în locul unei baze colorate pe care să aplici modelele. Este un alt stil după care fashionistele sunt înnebunite.

Descoperă 50 de manichiuri minimaliste din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod