Auriu rose, nuanța în tendințe pentru manichiuri sofisticate. 40 de idei

Nuanțele metalice revin cu regularitate în tendințe și sunt permanent prezente în manichiurile noastre. Una dintre culorile de care pasionatele de manichiuri nail art nu se plictisesc niciodată este auriul rose.
Acest ton de auriu cu nuanțe delicate de roz a cucerit lumea modei și nu numai: îl putem găsi sub formă de accesorii și bijuterii, farduri de pleoape, instrumente de beauty, decorațiuni sau chiar ustensile și aparate electrocasnice. 

De unde această obsesie pentru nuanța auriu rose? Pentru că este combinația perfectă de strălucire oferită de auriu și tonul delicat și feminin de roz. Manichiurile auriu rose sunt elegante și deosebite, fiind ideale pentru evenimente speciale, dar nu numai.

Citește și: Manichiuri nail art pentru vara 2020.
Cele mai frumoase 50 de modele


Variantele de manichiuri care includ această nuanță sunt multiple, de la unghiile acoperite integral cu ojă, folie metalică sau glitter auriu rose și până la detalii discrete și modele nail art interesante.

Manichiurile postate pe Instagram de influencerițele din domeniul frumuseții demonstrează că această culoare este un trend major al acestui an, pe care merită să-l încerci.

Descoperă cele mai frumoase manichiuri auriu rose din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod