Manichiuri nail art pentru vară pe care ți le poți face singură. 40 de modele

În perioada de izolare am învățat să facem singure multe lucruri, de la epilat cu ceară, vopsit, tuns sau pensat. Deși unele dintre noi aveau deja experiență din încercări mai vechi, altele s-au văzut nevoite să încerce pentru prima dată.
Același lucru este valabil și în ceea ce privește manichiurile nail art. Dacă ai crezut că nu-ți poți face singură manichiuri cu modele nail art, poate ai încercat de plictiseală sau din curiozitate în timpul izolării. Iar dacă nu, acum este momentul perfect să vezi cât de ușor poți crea singură manichiuri nail art deosebite.

Accentele de culoare și modelele ușor de realizat adaugă un element distinctiv manichiurilor tale. Sunt numeroase stiluri interesante pe care să le încerci, de la cele mai simple și până la cele mai elaborate.

Modele abstracte



Un avantaj major al acestui model nail art este faptul că nu poți să greșești.
Ai nevoie de o pensulă subțire sau o scobitoare pentru a crea modele abstacte care atrag toate privirile. Sunt ușor de realizat și tot ce trebuie să faci este să-ți pui creativitatea la lucru. Nu este nevoie să respecți nicio regulă. Poți să trasezi linii, să faci puncte sau buline, să faci zone colorate sau să lași zone libere, neutre. Există o infinitate de posibilități.

Citește și: Manichiuri nail art pentru unghii lungi. 50 de idei

Manichiură french cu vârfuri colorate



Înlocuiește linia clasică albă a manichiurii franțuzești cu una într-o nuanță intensă, care iese în evidență.
Poți să folosești orice culoare vrei, însă nuanțele deschise și intense se potrivesc cel mai bine cu sezonul cald. O altă opțiune interesantă este aceea de a colora numai vârfurile, lăsând restul unghiei nude.

Modele florale



Modelele florale simple sunt ușor de realizat pe unghii. Este de ajuns să desenezi câteva puncte în jurul unui punct central pentru a obține o floare stilizată. Dacă ai talent artistic și te pricepi la desen, atunci poți încerca modelele elaborate, ce includ detalii și nunațe diferite. De asemenea, poți încerca șabloanele speciale pentru modele nail art, care nu sunt altceva decât niște ștampile foarte ușor de folosit.

Curcubeu pastel



Ai mai multe oje în nuanțe pastel? În loc să decizi pe care să o folosești, folosește-le pe toate! Aplică pe fiecare unghie o culoare diferită, astfel încât să încât să obții o manichiură cu aspect de curcubeu pastel. 

Modele inspirate de fructe



Ce inspiră mai bine o zi frumoasă de vară dacă nu fructele dulci și aromate pe care le consumăm cel mai des în acest sezon? Cireșe, căpșune, felii de pepene sau fructe exotice, toate arată excelent pe unghii.
Dacă nu știi să le desenezi, atunci folosește șabloanele pentru unghii sau abțibildurile pe care trebuie doar să le lipești, iar deasupra să aplici un lac transparent.

Buline polka



Nu există model nail art mai simplu de realizat decât bulinele polka. Folosește un aplicator special pentru modele nail art sau vârful unei scobitori pentru a crea rapid și ușor o astfel de manichiură. Modelele colorate și bulinele multicolore se potrivesc de minune cu acest sezon și sunt de preferat în locul clasice, în variantă alb-negru.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod