Cât contează un compliment: Reacția unor femei simple când un fotograf le spune „Ești frumoasă“

Pentru niște femei simple, a căror viață înseamnă doar muncă grea pentru câștigarea existenței, un simplu compliment are un efect uimitor.

În 2016, fotograful turc Mehmet Genç, care lucrează sub pseudonimul Rotasız Seyyah (care înseamnă "călător/nomad fără traseu"), a publicat imaginile unor femei din populațiile indigene ale țărilor pe care el le-a vizitat.

Viața celor mai multe dintre aceste femei se rezumă la munca grea, iar Mehmet a observat că, adesea, acestea aveau o privire tristă.
Așa că a găsit o modalitate de a le face să zâmbească atunci când dorea să le fotografieze: îi spunea fiecăreia că e frumoasă, orice ar fi. Imediat cum le adresa acest compliment la care ele nu se așteptau, femeile simple, împovărate de munca grea, oricât de îngrijorate și de triste erau, aveau o reacție sinceră: zâmbeau surprinse, iar unele chiar izbucneau în râs.

Bright Side a publicat imaginile realizate de talentatul artist turc pentru a demonstra puterea câtorva cuvinte frumoase și a unei camere foto mânuite la momentul oportun.
1 din 18

Margarita vindea fructe într-o piață din Otavalo, Ecuador. Fiindcă nu zâmbea deloc, Mehmet i-a zis: "Ești frumoasă". Și așa a făcut-o să zâmbească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod