Manichiuri nail art pentru primăvara 2021. 40 de idei

Culorile care amintesc de frumusețea primăverii, așa cum sunt verdele crud și galbenul intens, par să fie principalele nuanțe în tendințe pentru manichiuri în acest sezon.
În ceea ce privește modelele nail art pentru această primăvară, se fac remarcate temele florale, cele abstracte și detaliile metalizate. 

Desenele florale delicate, cu aspect stilizat, sunt foarte populare sezonul acesta. Pot fi realizate prin desen, însă este nevoie de multă pricepere și talent, astfel că doar un specialist le poate crea. Pe de altă parte, șabloanele și autocolantele pentru unghii sunt folosite din ce în ce mai des și pot fi aplicate cu ușurință și acasă. 
Minimalismul rămâne în continuare o temă importantă și vom vedea des modele simple, de mici dimensiuni, sub forma unor accente delicate pe unghii. Se folosesc nuanțele metalice pentru a adăuga un accent strălucitor manichiurilor în tonuri pastel de roz, bleu, verde sau nuanțe nude.

Tonurile de verde și galben par să fie vedetele acestei primăveri, fiind incluse atât în manichiurile nail art, cât și în cele simple, într-o singură nuanță. 

Descoperă în galerie 40 de idei pentru manichiuri nail art pe care să le încerci în primăvara 2021.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod