5 perechi de pantofi care se potrivesc perfect cu blugii drepți

Unele modele de blugi se mențin mulți ani în tendințe, în timp ce altele revin cu regularitate la modă, așa cum sunt jeanșii drepți.
De exemplu, blugii skinny au devenit piese de bază în garderoba noastră, chiar dacă în prezent nu mai sunt la fel de populari ca în urmă cu câțiva ani. La rândul lor, jeanșii drepți, cei evazați sau blugii de tip boyfriend sunt stiluri clasice pe care le includem adesea în ținutele noastre.

Un alt stil care se face remarcat în tendințele actuale este cel al blugilor lejeri și drepți, cu talie înaltă, cunoscuți drept „mom jeans”. Sunt inspirați de moda anilor '80 și au devenit favoriții vedetelor și fashionistelor. Pentru că sunt confortabili, lejeri și ușor de purtat, blugii drepți sunt o investiție bună și te vor ajuta să obții outfit-uri interesante zi de zi.

Citește și: Cum să porți saboții în 2021. 30 de idei


Vedete precum Hailey Bieber și Kendall Jenner poartă blugii drepți cu tricouri simple, veste și sandale cu barete subțiri. Forma lor lejeră îi transformă în opțiunea perfectă pentru un look sexy și relaxat.

La fel ca în cazul celor mai multe modele de blugi, jeanșii drepți pot fi purtați cu aproape orice top.
În ceea ce privește pantofii, există unele opțiuni ideale care se potrivesc de minune cu acest tip de blugi.


Sandale cu barete subțiri

Deși nu sunt încălțările pe care le-ai purta în mod normal pentru o plimbare prin parc sau o ieșire la picnic, sandalele cu toc și barete subțiri arată excelent în asociere cu blugii drepți, cu croială lejeră. Sunt o opțiune foarte bună atunci când vrei să transformi ținuta cu blugi drepți într-una sexy și sofisticată.

Pantofi sport cu talpă masivă

Cei mai mulți pantofi sport se potrivesc cu blugi, însă cei cu talpă voluminoasă fac echipa perfectă împreună cu blugii drepți.
Sunt la rândul lor inspirați de moda anilor '80 și reușesc astfel să completeze blugii cu o croială lejeră, pentru o ținută cu un aer retro și accente moderne.

Papuci cu talpă joasă

Pentru zilele călduroase de vară, papucii sunt o opțiune foarte bună pentru a completa ținuta cu jeanși drepți. Sunt în tendințe papucii simpli, cu model minimalist, care se adaptează oricăui outfit. De asemenea, poți alege și papucii de tip saboți, care la rândul lor oferă o alură retro ținutei. 

Mocasini

Mocasinii sunt alegerea clasică, de bază, pentru blugii drepți.
Optează pentru mocasini cu model simplu, care pot fi incluși în orice ținută. Completează cu un sacou pentru a crea o ținută casual stylish, potrivită pentru orice moment al zilei.

Botine

Botinele până la glezne sau chiar mai înalte reprezintă o altă opțiune excelentă pentru blugii drepți. Creează continuitate și oferă impresia unor picioare mai lungi. De asemenea, se încadrează cu succes în orice ținută și sunt ideale pentru zilele ploioase, chiar și în sezonul cald.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod