Cum să porți saboții în 2021. 30 de idei

Saboții revin în tendințe cu regularitate, iar în 2021, care este puternic influențat de stilul anilor '70, par să fie mai populari ca niciodată.
Numeroase branduri au inclus în colecțiile lor pentru 2021 modele de papuci și sandale inspirate de saboți. Hermen, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Givenchy și Burberry propun deja pentru acest sezon saboți cu modele variate și stiluri moderne, inspirate din trecut.

Căutările pentru saboți au crescut cu 125% din aceeași perioadă a anului trecut și până în prezent, cei cu talpă din lemn fiind în topul preferințelor pasionaților de modă. Revenirea saboților în trend este o veste cât se poate de bună, având în vedere cât sunt de confortabili și ușor de inclus în ținute casual.

Cea mai simplă ținută cu care poți purta saboții este combinația clasică de jeanși și tricou.
Este un look ideal pentru zilele libere, iar saboții cu talpă din lemn reușesc să adauge un aer retro fermecător. 

Citește și: Ce sandale se poartă în 2021. Cele mai importante 10 tendințe


Saboții arată excelent și în combinție cu fuste midi și bluze în stil boho, completând perfect acest outfit cu aspect relaxat. 

De asemenea, îi poți purta cu pantaloni scurți în timpul verii, mai ales dacă optezi pentru saboți cu talpă joasă sau toc mai mic. Evită tocurile sau platforma înaltă atunci când porți pantaloni scurți cu saboți. 

Și salopetele arată excelent în asociere cu saboți.
Aceste încălțări sunt reprezentative pentru anii '70, iar pentru a obține un look modern atunci când îi porți cu salopete, adaugă un mulat pe corp sub salopetă, în locul unei bluze de tip boho.

Rochiile maxi de vară se potrivesc, de asemenea, cu o pereche de saboți cu talpă din lemn. Este mult mai ușor să asociezi culori similare, prin urmare poți purta o pereche de saboți bej cu rochii albe sau nuanțe pastelate și saboți negri cu rochii de culori mai închise. Saboții maro sunt o investiție bună pentru că pot fi purtați cu o rochie maxi în orice culoare.
Nu uita ca este bine să rămână un spațiu de câțiva centimetri între tivul rochiei și pantofi, altfel încât să nu pară că ești acoperită complet de material.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod