Anya Taylor-Joy a împlinit 25 de ani: Vedeta din „The Queen's Gambit“, la brațul unui tânăr arătos

Succesul uriaș al serialului difuzat de Netflix a făcut din Anya Taylor-Joy una dintre cele mai interesante figuri din noul val de actori.
La 25 de ani, împliniți pe 16 aprilie, Anya Taylor-Joy e în plină ascensiune. Interpretarea din "The Queen's Gambit" ("Gambitul Damei") i-a adus recunoașterea unanimă, iar cariera sa are un viitor promițător.

Actrița și modelul argentinian-britanic de origine americană a fost fotografiată marți, în timp ce se plimba pe străzile din New York în compania unui tânăr de culoare. N-a fost, însă, o plimbare atât de romantică precum părea, ci o "sarcină de serviciu" - Anya a pozat pentru o campanie de promovare a brandului Tiffany & Co, alături de un model masculin.

Ședință foto pentru Tiffany & Co


Cei doi au jucat rolurile unui cuplu care mergea pe străzile aglomerate, în timp ce echipa de producție îi fotografia. Îmbrăcată cu un top negru cu decolteu în formă de inimă și o pereche de pantaloni largi bleumarin cu talie înaltă, Anya și-a lăsat părul blond să-i curgă pe umeri.

Ea a optat pentru pantofi bleumarin cu toc înalt și a purtat mai multe bijuterii - un colier de argint, mai multe inele și o brățară.



Partenerul ei a purtat un costum bleumarin, cămașă albă cu papion negru și pantofi cu lac negri. El și-a accesorizat ținuta cu o broșă de aur prinsă la reverul hainei și mai multe inele.

La un moment dat, cuprinsă de frig, Anya a avut nevoie de câteva momente în care să se încălzească și a îmbrăcat un palton gros.

În mai anul trecut, presa a scris că vedeta ar avea o relație cu fotograful Ben Seed, cunoscut sub numele de Pip, dar aceasta nu a fost văzut lucrând la ședința foto pentru Tiffany & Co.

Cât a câștigat pentru "The Queen's Gambit"


Colaborarea cu brandul american de bijuterii de lux Tiffany & Co, fondat în 1837 reprezintă încă o mișcare profitabilă pentru actrița născută în Miami, Florida. Rolul talentatei Beth Harmon din "The Queen's Gambit" i-a adus nu doar un Glob de Aur la gala din acest an, ci și un venit de aproape 700.000 de dolari.

Anya a plătit fiscului britanic taxe de 97.000 de lire sterline (111.584 dolari), ceea ce înseamnă că firma sa, Scarlett Joy Ltd, a avut venituri de peste 500.000 de lire (575.178 dolari) în anul fiscal care s-a încheiat în martie 2020.
După plata unor datorii, actrița a rămas cu suma 535.103 de lire sterline (615.559 dolari), scrie The Sun.

Anya a declarat recent că probabil nu va înțelege nici în următorii cinci ani succesul pe care l-a obținut cu rolul din "The Queen's Gambit". Ea a mărturisit într-un articol publicat de Vanity Fair că după ce a citit romanul scris de Walter Tevis în 1983 a înțeles că trebuie să dea tot ce avea mai personal în interpretarea personajului Beth.

Încă nu-și înțelege succesul


Deși au trecut multe luni de la premiera serialului, actrița încă este surprinsă de succesul uriaș al producției: "Cred că n-o să-l înțeleg nici în cinci ani. Cred că abia atunci o să-l pricep. Din clipa în care am închis cartea, am avut această revelație, că trebuie să pun tot ce ține de mine în acest personaj ca să spun povestea bine", a spus ea.

Anya Taylor-Joy lucrează în prezent la o producție al cărei titlu este ținut secret.

Tot ce se știe este că din distribuție mai fac parte Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington și Robert De Niro.



Evitând să dea detalii despre acest film, Anya a mărturisit că, chiar și după mai mulți ani în care lucrează la Hollywood, încă nu-și poate ascunde bucuria de a întâlni unele dintre cele mai mari staruri din cinematografie. "Filmul a fost secret și pentru noi toți. Și când auzi dintr-o dată toate aceste nume, nu-ți vine să crezi... Când aud că o să lucrez cu acești titani ai filmului, îmi zic: <<Sunt un copil! E incredibil>>", a dezvăluit actrița.

Un talent descoperit pe stradă


La 16 ani, Anya a devenit model după ce a fost descoperită de cunoscuta căutătoare de talente Sarah Doukas, care a zărit-o în fața magazinului Harrods din Londra.

A semnat cu agenția de modeling Storm și a renunțat la școală. Deși a început să apară de la șase ani în filme, ea încă mai are de lucru în a se accepta așa cum este: "Mi-am făcut un obicei în viață să nu refuz niciun compliment", a mărturisit ea.

Citește și: Motivul real pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea Prințului Philip


Înainte de a primi rolul din "Emma", un alt serial în care a avut o prestație apreciată, lansat în primăvara acestui an, actrița a mai primit doar câteva roluri mici, inclusiv unul în "The New Mutants", un spin-off al "X-Men".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod