Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: „Ne este mai bine ca prieteni“

Vedeta și iubitul ei aveau o relație de patru ani și erau logodiți de doi ani.

Este oficial: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu mai sunt împreună. Cântăreața în vârstă de 51 de ani și fostul jucător de baseball, în vârstă de 45 de ani, au confirmat joi că s-au despărțit.

"Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și dorim să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne susținem unul pe altul în afacerile și proiectele noastre comune. Ne dorim tot ce e mai bun unul altuia și copiilor celuilalt. (...) Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte amabile și sprijin"
, au transmis cei doi într-un comunicat citat de People.

La începutul lunii martie, vedetele au anunțat că "lucrează la anumite probleme" care au apărut în relația lor.

"Nu s-au despărțit niciodată oficial și au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună", a declarat atunci pentru People o sursă din anturajul celor doi. "Ea lucrează în Republica Dominicană, iar el se află în Miami, așa că e greu să se vadă, mai ales în condițiile carantinei impusă de COVID, dar vor să încerce să rămână împreună", a mai explicat sursa.

Totuși, altă sursă a dezvăluit atunci pentru aceeași publicație că Lopez și Rodriguez erau pe punctul de a se despărți.
Artista era decisă să pună capăt relației, chiar dacă A-Rod a zburat în Republica Dominicană, unde vedeta acea filmări pentru comedia "Shotgun Wedding", pentru a fi alături de ea.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în Bahamas în martie 2019, după o relație de doi ani. Anul trecut, ei au stat în carantină împreună cu copiii lor din alte relații (gemenii lui Lopez în vârstă de 13 ani - Maximilian "Max" David și Emme Maribel, din căsnicia cu Marc Anthony, și fiicele lui Rodriguez - Ella, în vârstă de 12 ani și Natasha, în vârstă de 16 ani, din mariajul cu Cynthia Scurtis).

Citește și: Eva Longoria, în costum de baie.
Actrița impresionează la 46 de ani


J. Lo și A-Rod și-au amânat în două rânduri, din cauza pandemiei, nunta care urma să aibă loc în Italia. "Plănuisem tot ce ne doream și nu știu dacă mai putem face ce voiam. Am anulat-o și de atunci n-am prea vorbit despre asta. Nu-i nicio grabă. Vrem s-o facem cum trebuie când vom putea", a explicat cântăreața pentru Elle.

În februarie, Jennifer Lopez a dezvăluit într-un articol publicat de revista Allure că ea și Rodriguez au făcut terapie de cuplu.

"Cred că a fost foarte utilă pentru relația noastră", a spus ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod