Primul sfat pe care Kim Kardashian l-a primit de la mama sa, Kris Jenner, după ce a anunțat divorțul

Nimeni nu putea să-i dea un sfat mai bun după ce Kim Kardashian a decis să divorțeze de Kanye West: mama sa a trecut și ea prin această experiență.
Kris Jenner știe bine cum se simte Kim Kardashian după ce s-a despărțit de Kanye West. Șefa clanului Kardashian are experiența a două divorțuri, așa că i-a putut oferi un sfat bine întemeiat.

Într-un interviu pentru revista The One, editată de Wall Street Journal, Jenner (65 de ani) a vorbit despre divorțul fiicei sale, după o căsnicie de șapte ani cu Kanye West. Primul sfat pe care i l-a dat lui Kim a fost să pună interesul copiilor pe primul loc, scrie People.

Copiii, mereu pe primul plan


"Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat din experiența mea, din ambele experiențe, este că pe primul loc sunt copiii", a spus Jenner.

"Dacă ai asta în minte, iubirea te va ajuta să treci prin asta, oricât de mult ai suferi", a adăugat ea.

"Obișnuiam să mă culc supărată sau mă duceam în cameră și plângeam până adormeam.

Dar n-am vrut niciodată să fac o scenă de față cu copiii", a explicat mama surorilor Kardashian.



Jenner a adăugat că lucrurile pot fi foarte prostești într-un divorț, dar copiii trebuie să fie pe primul loc și să nu te concentrezi pe alți factori "non-necesari".

Cea mai bună mamă-manager din lume


Kris Jenner nu o ajută doar cu sfaturi pe fiica sa. Ea a spus într-un interviu publicat luna trecută de WSJ Magazine că merge deseori acasă la Kim când are probleme. "Kim e fata mea", a răspuns Kris după ce a fost întrebată la cine apelează când se confruntă cu o criză.

"E mereu acolo când ai nevoie, orice s-ar întâmpla, fiindcă e foarte calmă și este cea care gândește profund lucrurile.
Kim e fata noastră"
, a adăugat vedeta.

Kim i-a mulțumit pentru apreciere, dar a recunoscut că uneori limita între mama și managerul unei familii de vedete e foarte fină. "Țipăm la ea că face pe mama când avem nevoie de ea ca manager. Merită toate premiile din lume pentru că are șase copii cu vieți împlinite. Și că o torturăm în felul ăsta", a spus starleta.

Kanye, o persoană "strălucită, dar complicată"


Kris are patru copii (fiicele Kourtney, Kim și Khloé și un fiu, Rob) cu regretatul ei soț, avocatul Robert Kardashian, și doi copii (fiicele Kendall și Kylie) cu al doilea soț, Caitlyn Jenner.

Inclusă recent de Forbes în topul miliardarilor lumii, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a depus actele pentru divorţ pe 19 februarie, după aproximativ şapte ani de mariaj.

Ei au două fiice - North şi Chicago, în vârstă de șapte, respectiv trei ani, şi doi fii - Saint şi Psalm, în vârstă de cinci, respectiv doi ani.



West și Kardashian au devenit un cuplu în 2012 și s-au căsătorit pe 24 mai 2014. Potrivit documentelor depuse în instanță, Kim Kardashian şi Kanye West au solicitat divorțul invocând diferenţe ireconciliabile. Ei au căzut de acord asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor și asupra faptului că nu necesită pensie alimentară.

Citește și: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: „Ne este mai bine ca prieteni“


Kim Kardashian a devenit cunoscută graţie reality show-ului despre familia ei "Keeping Up With The Kardashians", lansat de E! în 2007.

Kanye West, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani.

El are afaceri şi în zona modei, iar în 2020 a candidat la funcția de președinte al Statelor Unite. În timpul campaniei electorale, rapperul a făcut diverse afirmaţii controversate, iar Kardashian a spus că soţul ei suferă de tulburare bipolară, că este o persoană "strălucită, dar complicată" şi a făcut apel la public şi la presă să arate empatie față de afecţiunea lui.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod