Ce sandale se poartă în 2021. Cele mai importante 10 tendințe

Nu mai e mult până când vom renunța la ghete și bocanci în favoarea sandalelor și papucilor trendy de vară. Descoperă ce modele de sandale se poartă în 2021.

Sandalele cu plasă

Sandalele cu detalii din plasă se numără printre trendurile șic ale acestui sezon. Alege sandale cu plasă care au toc dacă vrei să adaugi un plus de eleganță ținutelor tale de seară. Se potrivesc la fel de bine și în cadrul ținutelor sofisticate de zi.

Citește și: 35 de ținute pe care să le porți cu pantofi sport


Sandale și papuci în nuanțe pastel

Orice model preferi, este important să investești anul acesta într-o pereche de sandale în culori pastel. Se potrivesc de minune cu rochiile vaporoase de vară, indiferent dacă alegi papuci, sandale cu talpă joasă, sandale cu toc sau platforme.

Sandale sport

Sandalele de tip sport sunt în tendințe încă de anul trecut și este un trend care nu dă semne să se demodeze prea curd.
Fashionistele le includ în ținute relaxate de zi, dar pot fi purtate și cu rochii sau fuste în acest an.

Șlapii din piele, cu pernuțe

Dacă până nu demult șlapii erau priviți drept papuci care puteau fi purtați numai la plajă, influencerii și fashionistele i-au transformat în încălțări must have pentru un look modern și cool. Se poartă șlapii din piele, cu pernuțe, care au un aspect mult mai sofisticat decât șlapii clasici.

Sandale cu vârf pătrat

Inspirate de moda anilor '90, sandalele cu vârful pătrat au avut parte de o revenire puternică în tendințe de mai bine de doi ani. Alege sandale cu toc subțire și barete înguste sau papuci cu toc și vârf pătrat.

Flatforme

Talpa groasă și dreaptă oferă un plus de confort comparativ cu sandalele cu toc înalt, fiind o alegere excelentă dacă vrei să câștigi câțiva centimetri în înălțime fără să sacrifici confortul.

Sandale cu lanț cu în jurul gleznei

Vara trecută s-au făcut remarcați pantofii cu detalii din lanțuri, iar în vara 2021 se va păstra acest element inedit, însă îl vom observa cel mai mult sub forma lănțișoarelor care cuprind glezna.
Astfel de sandale sunt ideale pentru ținutele de seraă, reușind să completeze perfect orice rochie elegantă.

Papucii cu toc evazat

Tocul înalt și lat este mult mai confortabil decât cel subțire, iar papucii de tip mules cu toc evazat se numără printre trendurile acestui an. Au un aspect retro șic, fiind perfecți pentru a completa ținutele feminine și sexy pe care le porți anul acesta.

Sandale pescărești

Poate că îți amintesc de sandalele pe care le purtau bunicul sau unchiul tău, însă așa cum fac de fiecare dată, fashionistele au reușit să transforme aceste încălțări într-unele cât se poate de cool și trendy.
Sandalele perscărești sunt cât se poate de confortabile și se încadrează excelent în orice ținută relaxată de zi.

Papuci eleganți cu talpă joasă

Confortul pare să fie tema centrală a acestui an în materie de sandale. Cu toate acestea, stilul nu are de suferit chiar dacă vei opta pentru încălțări comode. Se poartă papucii cu talpă joasă care au un design elegant, sofisticat. Sunt realizați din piele de foarte bună calitate, fiind completați cu detalii care le oferă un look șic.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod