Ciudatenii sexuale (III)

Afla cele mai "fierbinti" bizarerii sexuale
Continuam serialul dedicat bizareriilor, intamplarilor si inventiilor sexuale cu un nou episod poate mai ravasitor decat celelalte, asta pentru ca ultima perioada a fost una plina in astfel de evenimente.

Sexul iti albeste dintii...


... si te vindeca de dureri de cap. Nu am spus eu asta, ci site-ul current.com. Sexul este un fel de "aspirina saracului, pentru ca aceasta activitate iti potenteaza simturile, te scapa de raceala, iti vindeca ranile mai repede, regleaza ciclul menstrual si, mai presus de orice, te face fericita.
In prima faza, asta cu albitul dintilor nu prea am inteles-o, dar misterul mi-a fost elucidat: sperma contine zinc si calciu din belsug, iar acestea combat cariile - s-a dovenit stiintific! In concluzie, arunca tabletele de vitamine de pe noptiera, opteaza pentru o partida de sex oral daca vrei sa ai dinti albi si nicio carie!
Suna a reclama la pasta de dinti? Nu, este o reclama la sperma!

Insa, mare grija cu sexul practicat in exces, pentru ca te face incompetenta la job. Aceasta concluzie a fost trasa de o serie de oameni de stiinta din Germania, dupa ani si ani de cercetari intense. Sexul este atat de eficient impotriva stresului incat iti scade capacitatea de concentrare si devii brusc incompetenta.
In schimb, persoanele abstinente sau cele care fac sex mai rar isi iau foarte in serios responsabilitatile si se dedica in totalitate muncii. Mai, nemtii astia cred ca se refera strict la ei in acest studiu, pentru ca acum un an aflam, dintr-o alta cercetare, ca ei sunt cei mai slabi (ca prestatie) in pat.

In ziua de azi, sa fii frumoasa este un chin si te lasa somera. Cel putin asta a patit o femeie din America. Pentru ca dispunea de forme generoase, purta haine care ii scoteau in evidenta atuurile, iar colegii nu se puteau concentra a fost concediata.
Cum se obisnuieste, frumoasa somera a dat in judecata institutia care a disponibilizat-o si a cerut daune morale din care, probabil, isi va cumpara bluze pe gat, cateva fuste lungi si, daca ii mai ramane putin maruntis, isi va schimba si sexul, ma gandesc.

Ai violat-o, te insori cu ea!


Chiar daca cea maltratata este o vaca. Este o obligatie, mai ales daca esti din Bali. Bgurah Alit, in varsta de 18 ani, a fost sedus de animal si a reactionat ca atare... a violat-o si a fost surprins de consateni, care l-au obligat sa se insoare cu necuvantatoarea.
Norocul lui a fost ca a ramas vaduv imediat dupa ceremoie, vaca fiind inecata de catre batrani satului. In Romania, barbatii isi oamoara femeile cand afla ca intretin relatii sexuale cu patrupedele din dotare... Ar trebui sa te mai mire ceva?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dnd pe 29 Iun 2010, 21:04
    :) super tare

    da, misto articol! foarte adevarata partea cu francezii ;)

    1
    0

  • cnv pe 28 Iun 2010, 15:03
    :)

    asa articol =)) bv mha doctoritzo ! =)))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod