Ciudatenii sexuale (III)

Din categoria "Sa rad sau sa plang?" face parte si patania suedezului care, pentru 3.730 dolari a dorit un penis mai gros, dar s-a ales cu unul mai lung. Oricum, e mai bine decat in Romania, unde doctorii te lasa fara. Asta ti se intampla cand nu te multumesti cu ceea ce ai - primesti ceva mai lung, dar fara folos!

Dar ce faci atunci cand esti englez, te imbeti cu prietenii si te epilezi inghinal? Poti ramane fara un testicul. Englezul putea ramane fara obiectul cu pricina, atunci cand un amic a tras cu putere o banda epilatoare care se lipise de un punct... foarte sensibil. Norocul lui a fost ca a ajuns la timp la spital.   

In timpul epilarii, insa, una dintre benzi s-a intepenit intr-un punct foarte sensibil, iar cand a fost trasa cu putere de catre unul dintre prietenii sai i-a fost luata pielea de pe unul dintre testicule.
Inclin sa cred ca tipul facea parte dintr-un grup de cercetatori (pentru ca majoritatea studiilor cretine sunt facute de britanici) si a dorit sa afle daca banda epilatoare poate sau nu sa il faca femeie, "inghinal vorbind".

Avem si noi pilula noastra


Ce? Numai barbatii sa aiba? O avem si noi - este roz si face minuni - asta sustin americanii. Ma refer la Viagra pentru femei. Ai libidoul scazut? Esti salvata! Pastila este antidepresiva si actioneaza asupra centrului placerii de pe scoarta cerebrala. Mie, de exemplu, nu imi place rozul, deci nu voi face abuz de aceasta pilula.

Pe Lady Gaga as iubi-o mai mult daca s-ar imbraca in roz si ar pleca pe Marte, dar daca tot e aici, pe planeta noastra mult iubita, o companie specialita s-a gandit sa creeze o papusa gonflabila in cinstea ei. "Lady Gag Gag" este numele ei si o poti achizitiona sub sloganul: "She loves it when you Poke-her face." (Adora cand e lovita in fata). Ma intreb cine o vrea pe Lady Gaga in dormitorul lui.

Femeile frumoase mimeaza


Am trait sa o aflu si pe asta. Potrivit unui sondaj realizat de un site de matrimoniale din America, una din trei femei frumoase a recunoscut ca mimeaza orgasmul.
Niciodata nu am inteles treaba asta cu mimatul, mai ales daca esti frumoasa. Cauta un barbat potrivit tie pentru a nu te preface si ai grija sa nu aiba o Lady Gaga gonflabila ascunsa sub pat!

Am auzit ca francezii sunt cei mai dotati barbati din Europa. Un studiu realizat recent pe 10.477 barbati din 25 de tari a scos la iveala ca francezii stau cel mai bine la capitolul lungime si circumferinta! Nu stiu ce sa mai cred, sincer! Nu ar trebui si cercetatorii astia sa se hotarasca odata pentru totdeauna? Ba cei mai buni sunt spaniolii, ba italienii si acum francezii? Dupa ce au plecat in Spania si Italia, acum romancele trebuie sa isi faca loc si in Franta... Un "mic detaliu":  potrivit studiului, francezii au castigat detasat competita cu ceilalti europeni, avand o lungime medie a penisului de 15,48 cm.
Pe locul doi s-au clasat suedezii, cu penisuri de 15,36 cm, iar medalia de bronz le revine estonienilor, care ating o lungime medie de 15,17 cm. Totusi, eu inca mai am incredere in romani, chiar daca sunt putin timizi...


Prezervativul cu dinti


Asta da inventie! O doctorita din Africa de Sud a creat Rape Axe, prezervativul cu dinti, care le va feri pe femei de viol. Doctorita Sonnet Ehlers viseaza de 20 de ani la aceasta inventie, de cand a fost victima unui viol. Prezervativul inventat de ea se fixeaza in vaginul femeii si are pe margini, in interior, carlige de genul celor de pescuit, care nu mai pot fi scoase din penisul violatorului decat cu ajutorul unui doctor. 30.000 de astfel de prezervative pentru femei sunt acum distribuite in orasele din Africa de Sud.
Odata ce va trece perioada de test, prezervativul va fi disponibil pentru un pret de 1,5 lire sterline. Sa speram ca nu vom avea nevoie niciodata de aceasta inventie...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dnd pe 29 Iun 2010, 21:04
    :) super tare

    da, misto articol! foarte adevarata partea cu francezii ;)

    1
    0

  • cnv pe 28 Iun 2010, 15:03
    :)

    asa articol =)) bv mha doctoritzo ! =)))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod