Hydraphase Intense pentru pielea deshidratata si sensibila

La Roche-Posay propune Hydraphase Intense, o noua generatie de hidratante cu formula imbunatatita, care asigura o hidratarea de durata.

La Roche-Posay propune Hydraphase Intense, o noua generatie de hidratante cu formula imbunatatita, care asigura o hidratarea de durata.

Noua formula se bazeaza pe rolul jonctiunilor celulare in hidratare. Cu alte cuvinte, legaturile dintre celule sunt responsabile de mentinerea apei in epiderm si deci, de o hidratare indelungata. In plus, o alta inovatie a noii formule Hydraphase Intense este Acidul Hialuronic Fragmentat. Acidul hialuronic este un element prezent in mod natural in piele, capabil sa retina o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decat greutatea sa.

Divizat in fragmente de marime optima, acesta penetreaza usor si mai adanc in straturile epidermului, pentru a imbiba instantaneu pielea cu apa, asigurand o hidratare imediata si intensiva.

Studiile clinice arata ca in urma unei singure aplicari, gradul de hidratare a pielii creste cu 43% in 8 ore, mentinandu-se timp de 48 de ore.

Pentru o hidratare completa, gama Hydraphase cuprinde si Hydraphase Yeux, crema hidratanta pentru ochi si Hydraphase XL, crema hidratanta pentru fata cu factor de protectie 15 (fara parabeni).

Pret recomandat: 59,6 ron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod