Aerosmith, show exploziv la Bucuresti

Concertul de vineri seara a reusit sa faca fericiti peste 30.000 de fani, care au cantat aproximativ doua ore alaturi de celebra trupa Aerosmith. In premiera in Bucuresti, s-au auzit live hituri precum "I Don't Want to Miss a Thing', "Crazy" sau "Walk This Way". Aerosmith a reusit sa intreaca asteptarile fanilor, realizand un show fenomenal.
Concertul de vineri seara a reusit sa faca fericiti peste 30.000 de fani, care au cantat aproximativ doua ore alaturi de celebra trupa Aerosmith. In premiera in Bucuresti, s-au auzit live hituri precum "I Don't Want to Miss a Thing', "Crazy" sau "Walk This Way". Aerosmith a reusit sa intreaca asteptarile fanilor, realizand un show fenomenal.


Pasiune, energie, rock si un strop de nebunie


Sunt doar cateva dintre cuvintele pe care le-as folosi pentru a descrie ce s-a intamplat la Zone Arena, vineri noaptea. Un spectacol pe care numai Aerosmith il putea face, la care au participat fani de toate varstele, de la copii de 7 ani pana la bunici trecuti de 60 de ani. Deschiderea facuta de trupa germana Reamonn a incalzit inimile fanilor timp de 40 de minute, incheindu-se cu celebra "Supergirl", cantata de intreaga prezenta feminina.
Pe acordurile celebrei "Like a Rolling Stone", o uriasa cortina cu logo-ul Aerosmith a cazut, dezvelind scena. Joey Kramer, Steven Tyler, Brad Whitford, Tom Hamilton, Joe "Fuckin'" Perry si, la clape, Russ Irwin, si-au facut aparitia pe ritmurile piesei "Love in an Elevator", reusind sa creeze isterie in multime. Aerosmith a avut nevoie doar de cateva minute pentru a arata fanilor din Romania de ce sunt cea mai iubita trupa americana.


Steven Tyler, haine glam si show senzational


Legendara trupa a urcat pe scena cu doar 10 minute dupa ora 21.00, iar intalnirea cu Steven Tyler a intrecut orice asteptare. Repeziciunea cu care s-a creat legatura intre public si solist a fost impresionanta. Imbracat intr-un pardesiu stralucitor, pantaloni rosii mulati, tricou negru si celebrii ochelari de soare, solistul Aerosmith a dansat in continuu, fara sa lase o clipa sa se vada varsta de 62 de ani pe care o are.
O prezenta scenica electrizanta, artistul parea mai degraba un adolescent care profita de scena pentru a se distra si pentru a canta cu pasiunea, care il caracterizeaza.

"Love in an Elevator" a iscat isterie printre fani, iar nebunia a continuat cu "Back in the Saddle". Agitatia nu s-a oprit nici dupa "Falling in love (is so hard on your knees)". Piese precum "Living on the Edge" si "Rag Doll" au lasat fanii fara rasuflare si fara voce. "Crazy" si "Cryin'", una dupa alta, au trezit suspine la propriu. La fel si "Jaded". "I Don't Wanna Miss a Thing" a fost momentul culminant de tandrete al serii in care mii de cupluri s-au sarutat pe celebra coloana sonora a filmului "Armaggedon". Seara s-a incheiar cu 60 000 de maini in aer, pe ritmurile "Dream On", "Walk this way", cu impresionantul sau riff de chitara si "Toys".


"Cocked, Locked, Ready to Rock"


Trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari (150 de milioane de albume la nivel mondial), Aerosmith a fost fondata in 1970, in New Hampshire. Trupa a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2001, in timp ce, in 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Cu numai cateva luni in urma, ideea unui concert  Aerosmith parea foarte improbabila. Steven Tyler declara ca are nevoie de o pauza mai lunga pentru a lucra la brandul "Tyler", in timp ce ceilalti membrii ai trupei se indoiau de seriozitatea lui si amenintau cu angajarea unui alt solist. Doar cu un pas inainte ca acest scenariu sa devina realitate si dupa ce Tyler a urmat un program de reabilitare, cei cinci membri Aerosmith s-au asezat la masa discutiilor.

"Ne-am uitat unul la altul si am stiut ca e timpul sa pornim din nou cu trupa la drum", declara chitaristul Joe Perry, chitaristul trupei, la inceputul anului.

Concertul sustinut la Bucuresti face parte din turneul "Cocked, Locked, Ready to Rock", care a debutat in mai, in Venezuela.

"Sweet Emotion" live la Bucuresti, 18 iunie 2010



"Crazy" live la Bucuresti, 18 iunie 2010

21 Iunie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ina pe 22 Iun 2010, 15:31
    grozav, minunat, fantastic...

    si as mai putea gasi niste epitete pentru concertul de vineri, insa cuvintele sunt de prisos ca o recomandare, cand si daca mai vin in Romania, nu ratati sub nici o forma.

    0
    0

  • elenush05 pe 21 Iun 2010, 18:33
    superb ...

    crazy ,crazy ..:X ...o trupa formidabila ;din pacate nu am reusit sa ma duc la concertul lor,dar sper sa fie cativa dintre voi care au fost si sa ne impartaseasca impresii.Va pup

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod