Marti - trei ceasuri bune

de Nicoleta Tarantus, 21 Iunie 2010

Ai parte de un concert, o piesa de teatru si te pregatesti pentru Sonisphere urmarind proiectia The Big Four. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 22 iunie:
Ai parte de un concert, o piesa de teatru si te pregatesti pentru Sonisphere urmarind proiectia The Big Four. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 22 iunie:

Concert "Visul unor simfonii de vara"


Locatie: Parcul Coltea
Ora: 19:30

"Visul unor simfonii de vara” este un eveniment cultural - artistic care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si cultura. Conceptul evenimentului are o traditie veche in mari metropole ale lumii precum: Paris, New York, Londra.


Piesa de teatru "Breaking Up"


Locatie: Green Hours
Ora: 19.00

de Michael Cristofer
traducerea Alexandra Ionita

cu: Alexandra Ionita si Catalin Babliuc


Proiectia "The Big Four"


Locatie: The Light Cinema
Ora: 20:00

Concertele trupelor Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax de la Festivalului Sonisphere de la Sofia, Bulgaria, vor fi transmise LIVE in HD la The Light Cinema Liberty Center.

Pentru o singura noapte metalisti din intreaga lume vor trai o experienta unica, patru mari trupe ale metal-ului vor performa impreuna pe o singura scena si datorita tehnologiei prin satelit, poti trai acest eveniment unic in istorie alaturi de fani de pe tot mapamondul (din peste 800 de cinematografe din intreaga lume, printre care si The Light Cinema Liberty Center din Bucuresti).
 
Transmisiunea Live HD va dura 4 ore si 15 min.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod