aplicatii telefon

5 aplicații pe care trebuie să le aveți în 2021

În zilele noastre, femeia are un program extrem de încărcat și trebuie să se organizeze astfel încât să reușească să rezolve toate sarcinile care apar pe parcursul unei zile. Pe lângă serviciu, acestea trebuie să administreze bugetul familiei, casa, cumpărăturile, plata facturilor și, desigur, copiii și programul lor de zi cu zi.
Astfel, gestionarea tuturor acestor lucruri poate fi stresantă și obositoare, iar noile telefoane par să fie elementele cheie ce pot deveni un mic asistent personal și care să vă amintească la ce oră trebuie să-i duceți pe cei mici la orele de pian sau când trebuie achitată asigurarea la mașină. Detalii aici!

Așadar, indiferent că vă doriți să vă organizați mai bine sau efectiv să vă eficientizați timpul, fie că vă doriți să aveți un stil de viață mai sănătos și echilibrat, există o serie de aplicații care sunt la un click distanță și care vă pot salva de multe bătăi de cap.

Cozy


Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații pentru mame.
Este gratuită și poate fi folosită de întreaga familie. Puteți face liste cu cumpărături, puteți programa alarme, atât pe dispozitiv, cât și prin e-mail și puteți seta anumite culori pentru membrii familiei, astfel încât la o singură verificare să vedeți fiecare unde trebuie să ajungă. Cozy este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi folosită de pe orice dispozitiv, fie că este telefon, tabletă sau calculator. Citește continuarea pe divahair.ro!
26 Ianuarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod